Allmänt - Truppen - Intervjuer - Matcher - Träningar - Wieselgren

Inför: Skarphagens IK - Skärblacka IF Östgötacupen

Imorgon är det äntligen dags för säsongens första tävlingsmatch. Inledningsvis vill jag tala om för de som inte förstod det att Robin Wieselgren inte alls är klar för FFK utan att det givetvis var ett aprilskämt. Skärblacka möter alltså Skarphagen i Östgötacupen imorgon 11.00 på Parken Södra, en perfekt uppladdning till IFKs Allsvenska premiär mot GAIS som börjar 14.00 kan jag själv tycka.

Skarphagens IK
Skarphagen är ett lag som vi tyvärr inte alls vet mycket om. Vi har kunnat läsa oss till att de av av många av Divisionfembloggens läsare tippas på den övre halvan av den östra femman. Man har under försäsongen spelat 4 matcher. Man inledde med att besegra de nybildade FF Jaguar med 6-3, denna seger följde man upp med att spela 1-1 mot Anton Bäckstedts forna lagkamrater i NIF Bosna. Man har besegrat ett reservbetonat Hagahöjden med 3-1 och man spelade 2-2 mot seriekonkurrenten TRIX i genrepet. En sak är iallafall säkert, Skarphagen har satts mer på prov är Skärblacka i sina träningsmatcher.

För tre säsonger sedan när Skärblacka ramlade ur femman så mötte man Skarphagen och jag minns att Blacka spelade 1-1 mot dem på bortaplan. Joel Mohede som förra året vann skytteligan i Östergötland trots bara 3 matcher på höstsäsongen står fortfarande skriven i Skarphagen men det är mycket osäkert om han ska spela. Mohede pluggar i Halmstad och har inte spelat någon försäsongsmatch för klubben och bör inte spela imorgon.

Skärblacka IF
Skärblacka har enbart mött två division 6 lag på försäsongen och det är hela 3 veckor sedan man spelade match. Laget imponerade framförallt offensivt i dessa två matcher men formen känns väldigt svårbedömd. Holmgren missar matchen pga resa till Sthlm, Svanberg missar den av oklar anledning och Ojje är troligtvis inte spelklar än. Förututom dessa tre spelare så ska alla vara tillgängliga för spel. Robin Wieselgren ska enligt rapporter spela trots tröjincidenten och Anton Bäckstedt kommer att göra sin första match för säsongen. Det ska bli intressant att se om den hårda försäsongsträningen med 4 pass i veckan gett resultat nu när man ställt mot lite bättre motstånd än tidigare. Att vinnaren i matchen imorgon får möta Vånga i nästa omgång borde inte göra Blackaspelarnas motivation sämre om man säger så. Jag har inte lyckats få reda på morgondagens trupp men jag kommer ändå ge mig på och gissa startelvan.

Truppen
Jack Nordholm
Jesper Helle
Andreas Larsson
Christian Sundell
Kim Wall
Robert Ahl
Daniel Johansson
Joakim Johansson
Pontus Larsson
Felix Lellep
Jonas Lindgren
Joachim Poikela, Junior
Robin Wieselgren
Anton Bäckstedt
Fredrik Fridström



Mou gissar startelva
Nordholm
Helle Sundell Larsson Wall
Wieselgren D.Johansson
Bäckstedt P.Larsson J.Johansson
Fridström

Detta är alltså den startelvan jag tror kommer starta matchen, det behöver alltså inte vara den elva jag personligen tycker är bäst. Jag kommer finnas på plats imorgon och kommer rapportera lite via Twitter efter önskemål från folk som missar matchen. Vi heter Blackabloggen på Twitter och ni får gärna följa oss. Vi kommer även fortsätta med "Skorstensligan" där Ponta Larsson har en stor ledning efter två matcher. Morgondagens match kommer att räknas i försäsongsligan. Jag hoppas på mycket publik imorgon och inte känns det omöjligt med tanke på att matchen är så nära inpå IFKs match.

/Mou

Kommentarer
Postat av: blacka

Tycker det är jävligt synd att bara larva bort ett sånt bra forum som bloggen ändå kan vara. När ska ni ta det på allvar och göra att lite mer seriöst?



Tyvärr kommer jag sluta följa om inte "påhitten" slutar.



Trogen blacka supporter

2011-04-02 @ 20:36:21
Postat av: Mou

Vad är det med detta inlägg samt de andra som inte är seriöst syftar du på? Tråkigt att du tycker så, förklara gärna vad du menar. Vi välkommnar alltid konstruktiv kritik.

2011-04-02 @ 21:11:19
URL: http://skarblackaif.blogg.se/
Postat av: Hagen

Någon som har lite svårt att gå på ett aprilskämt?

2011-04-03 @ 19:36:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Copyright © 2011 Skärblackabloggen. Alla rättigheter är reserverade.
Designen är gjord av Simon Josefsson