Allmänt - Truppen - Intervjuer - Matcher - Träningar - Wieselgren

Återkomsten

Det har vart ett långt uppehåll här på regionens bästa blogg och tyvärr måste jag nog påstå att Kimstadbloggen har passerat oss nu som bästa lagblogg. Sån't är livet. Vi har prioriterat andra saker före er läsare och det är egentligen inte under några som helst omständigheter ok. Vädret kan man inte skylla på eftersom att det varit skit hela sommaren.

Nåja, slut på snyfthistorier.

I lördags vann Skärblacka ganska komfortabelt mot Hemgårdarna efter mål av Bäckstedt och Ponta Larsson. Skärblacka tog ledningen i 21 minuten genom Jonte Lindgren, enligt ÖFF. Det var dock egentligen Anton Bäckstedt som avlossade sin bössa rakt i magen på HBKs målvakt som tappa luften och var nära på att dö. Tydligen bytte levern plats med högra lungan. Det sket Bäckstedt i och satte returen. Bäckstedt ska tydligen haft tillfälle att göra 2-0 men lobbade över i ett läge som till och med Antons bror Niclas hade gjort mål på, enligt Niclas själv, kvällen efter matchen. Niclas var f.ö inte nådig i sin kritik mot sin bror och förklarade på alla möjliga sätt precis hur värdelös Anton är. Anton utgick ryggskadad senare och spelade inget mer i matchen.

Skärblacka kontrollerar matchen och i 59 minuten var det dags för rassel i nätet igen. Ponta Larsson placerar snyggt in bollen i hörnet utanför straffområdet. HBK fick in ett reduceringsmål efter att deras fruktade spelare TORRES lobbat över allt och alla.
Det var lite halvt oroligt på bänken men egentligen var det aldrig nära en kvittering. 

Viktig seger för Skärblacka som hakar på toppen eller ryckte lite från botten, beroende på hur man ser på saken. Tabellen är som ni säkert vet FRUKTANSVÄRT jämn. Skiljer endast fem poäng mellan 8an Finspång och serieledaren Kimstad. Kimstad har gjort ett litet litet ryck i tabellen och leder med två poäng före Kurdiska.

Imorgon/Idag (tisdag) väntar en tuff bortamatch mot Örtomta som i början verkar ha saknat sina fyra bästa spelare och det var anledningen till att de var så jävla dåliga. Men, nu är dom alltså tillbaka och Örtomta har börjat plocka lite poäng. Egentligen borde det inte vara någon match för Skärblacka IF med Bäckstedt, Helle, Svanberg och framför allt Robin Wazza i laget men man vet aldrig. Kollapser kan inträffa när som helst (läs Kimstad). Kort sagt; Med rätt inställning vinner Skärblacka denna match. Med rätt inställning kan man till och med avancera upp i seriesystemen. DIV III, II till och med? Skämt och sido. Femman borde man vinna enkelt iaf sen får vi väll se. Man har ju fått en helt ny storamkt att konkurrera med, tidigare nämnda Kimstad. De har värvat från alla håll och kanter och nu senast Fabian Jalkemo. Mittfältsmotorn som gärna jämför sig med landslagets Taco-Anders minus målen och assisten.

F.Ö intressant match imorn då Finspång gästar Krokhagen för att möta just Kimstad. Undra om Finspångs vilda islänning ska spela. Lär ju vara ett litet lyft för FFK.

Klockan är mycket och det är dags att plocka ner skylten för inatt men kom ihåg, vänd aldrig kappan efter vinden. Det är VI mot DEM. Höger om, vänster om MARSCH!

Blackabloggen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Copyright © 2011 Skärblackabloggen. Alla rättigheter är reserverade.
Designen är gjord av Simon Josefsson