Allmänt - Truppen - Intervjuer - Matcher - Träningar - Wieselgren

Dagens träning 18/1

Klockan 20:15 samlades 14 spelare vid Sporthallen och gjorde sig redo för ett tufft löppass. Istället för att ta det vanliga varvet runt orten så blev istället spelarna tillsagda att åter bege sig till sina bilar för att ta sig til IP. Det var väldigt oroliga spelare som åkte de ca 500 meterna till Skärblacka IP, jag tror de flesta insåg att detta skulle bli jobbigt. Strålkastarna på grusplan åkte på och intervalllöpning runt planen i 2 dm snö stod på schemat.


Matte Eriksson var inte helt överaskande personen om utmärkte sig mest under löpningen. Imponerande av Eriksson som även sysslar med orientering att imponera så pass med tanke på att han spenderat helgen i ölens hemland "England". Säkra källor säger dock att Eriksson enbart drack två pints med öl under resan. Eriksson drack istället en irländsk cider som han ansåg vara "manlig". Med tanke på detta kanske det inte är så konstigt att han inte tappat så mycket under resan. Stört som Eriksson själv skulle sagt.

Enligt mina rapporter så var personen som var en stor besvikelse under löpningen självaste Wieselgren som nog ändå får ses som lagets stjärna då Bäckstedt inte närvarade på dagens träning. Weiselgren hängde inte alls med i de andras tempo och det ryktas om för mycket julmat och alkoholhaltiga drycker under uppehållet.
Vi får dock påpeka att mannen aldrig imponerat just på löpträningarna men vi vet alla hur mycket den mannen kan springa när det finns en boll i närheten. Jag brukar dra en jämförelse med Wieselgren och Manchester Uniteds mittfältsmotor Anderson, de är obefintiligt dåliga på alla löptester men när det finns en boll i närheten så springer de mest i laget.

Sundell visade även på löpträningen att det var rätt att utse honom till kapten, istället för att vila mellan löpningarna så lade han sin kraft på att pusha sina medspelare som hade det tufft. Med detta mogna beteende märks det att Sundell närmar sig 30-års krisen.


Efter löpningen begav sig återigen spelarna sig till Sporthallen för att spela lite tvåmål. Det vita laget bestod av  Larsson, Chrille , Pontus L, Jocke J, Jocke P, Ahl & Joel, det färgade av Holmgren, Wieselgren, Kim W, Matte, Jonte L, Kostas & Svanberg. Noterbart är att Johnny Lindqvist efter förra vecka demonträning inte fanns på plats. Lindqvist Facebook status "sick, spyr som fan" anses nog som en bra förklaring varför han missade träningen.


Målvakten Fredrik Holmgren gjorde en av säsongens bästa inneträningar och släppte inte in många mål, Holmgren bjöd även på flera kvalificerade räddningar. Det var stundtals väldigt bra spel på träningen men mot slutet så drogs tempot ner och många spelare slutade att jobba hem, vilket man kan förstå med tanke på löpningen innan.
Mattias Eriksson som imponerat på tidigare träningar och på löpningen var dock väldigt irriterad på sin egen träning "Är tjurig! Sämsta träningen någonsin!" har Eriksson skrivit på Facebook efter träningen.


Bevakning av Wieselgren


Wieselgren imponerade som sagt inte på löpningen men när det finns en boll i närheten vet vi alla vad Wieselgren är kapabel till. Han kan skjuta med bägge fötterna och gjorde även idag träningens mål. Han drev upp bollen från egen planhalva och drar på en riktig kanon som går stolpe in.
Mina källor bekräftar att Wieselgren idag presterade på en mycket hög nivå och inte lade ner någon som helst kraft på att gnälla på sina medspelare. Vi hoppas att Wieselgren fortsätter på denna väg för vi vet som sagt alla hur bra han är när han gör det han är bäst på (fotboll).

Vi vill även tacka Mr Red för hans inlägg och hoppas att vi inte upprört Experten & Mr Ex som verkar ha blivit skogstokiga om man ska tro deras senaste inlägg, vi kommer som sagt inte att avslöja några namn.

Jag vet att vi kanske låter tjatiga men vi kommer fortsätta uppmuntra er att följa oss via Twitter. Vi vet att det är väldigt få personer som har skaffat sig ett Twitter Account men det skulle vara bra om alla våra läsare gör det.
Förutom att följa oss så kan ni även följa professionella fotbollsspelare från era favoritklubbar. Om vi får tillräckligt många "followers" på Twitter så kommer vi att leverera liverapporter där igenom under tex Stegeborgscupen, träningsmatcherna och givetvis när serien drar igång. Registrera er på http://twitter.com/ och följ oss på http://twitter.com/BlackaBloggen.






Den nya samt den gamla kaptenen visar upp sina rätta jag!


/Mou


Kommentarer
Postat av: Chrille

HA HA HA HA... asg



Vilken jävla bild !!! hundra år sen ju

2011-01-19 @ 11:08:02
Postat av: Larsson

hahahah! Samma här. Bilden är tagen innan volleybollsturneringen i 8:an :D Snygg!

2011-01-19 @ 19:39:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Copyright © 2011 Skärblackabloggen. Alla rättigheter är reserverade.
Designen är gjord av Simon Josefsson