Allmänt - Truppen - Intervjuer - Matcher - Träningar - Wieselgren

Silly Season 14/1

Är det som vi alla fruktat hela vintern på väg att hända?
Är Robin Wieselgren på väg att lämna Skärblacka?
Efter ett par lugna veckor där ryktena om Wieselgren lugnat ner sig tog idag ryktena fart på allvar.

Det var Robin själv som släppte bomben på Facebook där han berättade att han i slutet av månaden ska flytta till Norrköping, rykten började direkt florera hurvida detta har något med en övergång att göra.

Robin har varit ryktenas man i Östergötland under silly season och det har framförallt ryktas om en övergång till  Finspång, vi tolkar dock denna flytt som att Finspång inte längre är ett alternativ för Wieselgren.

De klubbar det framförallt pratas om för Wieselgren just nu är Sylvia, Sleipner och Smedby. Det ryktas om att Wieselgren har blivit erbjuden lägenheten i en såkallad "sign on bonus" Vi kan dock ännu inte bekräfta om det ligger någon sanning i dessa rykten men givetvis håller vi alla våra tummar att Wiselgren trots flytten kommer bli Skärblacka trogen.


Förövrigt så gör Skärblacka ikväll sin första träning i Nya Parkens teknikhall, Chrille Sundell sägs vara nervös för att kliva ut på samma spelyta som sin idol Kristoffer Arvhage har befunnit sig på.

Två Skärblacka spelare åker även till England imorgon, vi hoppas kunna få tag i dem efter deras resa för att få kommentarer om hur det var i fotbollens hemland.


Glöm inte att följa oss på Twitter, Blackabloggen heter vi. Om många följer oss så kommer vi när matcherna börjar spelas att köre liverapporter därifrån.




Har vi sett det sista av Wieselgren i Blackatröjan?

/ Mou


Kommentarer
Postat av: Chrille

Värre än The Sun ju:P

2011-01-14 @ 18:48:59
Postat av: Tycker

Så bra är han ej.

Springer bara runt och gnäller, ni såg ju igår på träningen ?

2011-01-15 @ 13:10:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Copyright © 2011 Skärblackabloggen. Alla rättigheter är reserverade.
Designen är gjord av Simon Josefsson