Allmänt - Truppen - Intervjuer - Matcher - Träningar - Wieselgren

Inför: Kisa United-Skärblacka IF

Det är dags för säsongens längsta bortamatch, Kisa United. Vi hittar Kisa absoulut sist i tabellen med endast 1 ynka poäng på 10 matcher. Skärblacka har halkat ner till 9onde plats med 16 poäng. Men man har en del matcher tillgodo. Vinner man ikväll till exempel går man upp på sjätteplats och allt annat en än vinst idag är en katastrof.

I söndags ställdes matchen in pga av regn och spelas alltså idag (torsdag) 19.00 istället. Bäckstedt som i söndags var sjuk är nu frisk nog att delta på matchen. Jag tror Jonny och Micke har ett fullt lag att tillgå. Det enda frågetecknet är Sundell som i tisdags på träningen fick ett skott på axeln och klev av träningen. Om jag fattat rätt skulle han "testas" idag.

Det var länge sen Skärblacka spelade match och det gäller att inte ställa in skorna idag mot Kisa. Det ryktades lite på träningen i veckan att Kisa hade med spelare från deras "riktiga" lag i Div 3 eller 4 (osäker). Jag kan väll säga som såhär att jag utgår från att det lag Finspång hade mot Blacka bör vara bättre än det Kisa ställer upp med ikväll. Alltså betyder det om man bara får till spelet och rullar boll bör det inte vara några problem att plocka hem tre poäng.

Dessutom borde den otroligt långa bortaresan vara motivation nog.

Jag tror på följande XI:

------------Holmgren------------
Helle, Svanberg, Sundell, Wazza
---------Larsson, Matte-----------
---Bäckstedt, P.Larsson, Wall---
------------Frippen--------------



Se till och vinn nu gubbar! Come on!

Blackabloggen

Kommentarer
Postat av: Billa

Tråkigt att ni förlorade mot Kisa, var de bra? Det finns en rolig bild på en viss bloggare i "Blacka" på FFK-Bloggen. Kika in och njut

2011-06-26 @ 17:15:28
URL: http://finspangsfk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Copyright © 2011 Skärblackabloggen. Alla rättigheter är reserverade.
Designen är gjord av Simon Josefsson