Allmänt - Truppen - Intervjuer - Matcher - Träningar - Wieselgren

Syrianska, Rimforsa samt inför Finspång

Syrianska

Tyvärr har vi inte lyckats få tag i någon som kan skriva matchrapport från fredagens debackel mot Syrianska men jag ska ge er Facebook kommentarer från Robin Wieselgren efter matchen.

Robin Wieselgren

Helvete vad pinsamt, förlora med 7-1 är fan inte okej!

Vettefan, dom slog långt bakom våra backar hela tiden och ingen fattade det...

1-7 mot lag på undre halvan är absolut inte okej och kan inte enbart skyllas ifrån på Svanberg, Sundell och Fridströms frånvaro. Det egentligen enda positiva från matchen var att Ojje gjorde sitt första mål för Blacka och enligt rapporter var det dessutom riktigt snyggt.

Vi väljer att inte dela ut några skorstenar till denna match på grund av det pinsamma resultatet. Enligt tränarna var Robin Wieselgren bäst ska vi ändå tillägga.

Rimforsa

Imorgon så möter Skärblacka serieledande Rimforsa på bortaplan och just nu känns det inte som att mycket talar för Blacka. Mittbackarna Sundell och Svanberg missar även imorgon matchen och det är givetvis väldigt tunga avbräck. Laget har släppt in 11 mål på de två matcherna de inte deltagit, detta kan jämföras med de 6 målen de släppt in på lika många matcher när de båda funnits på plan. 5,5 insläppta vs 1 insläppt per match talar sitt tydliga språk. Frippen lär även han missa matchen imorgon på grund av fotledsskadan han ådrog sig mot Kimstad, vi hoppas han finns med på fredag.

Rimforsa har enbart släppt in 4 mål på 8 omgångar och leder serien på grund av sitt försvarspel. Jag har själv inte sett dem spela men de verkar vara ett lag som prioriterar defensiven före offensiven. Det är tex 5 lag som har gjort fler mål än Rimforsa. Skärblacka ska helt klart vara nöjda om man får med sig några poäng imorgon och förhoppningsvis finns även tränarna med vid sidan under denna match.

Tyvärr kommer vi inte heller denna gång kunna följa matchen live då vi åter igen anser att Sveriges landslag är mer intressant att kolla på.

Inför Finspång

Det är mindre än en vecka till årets viktigaste match och redan nu börjar vi ladda upp lite inför matchen. Jag tror inte jag beyöver dra bakgrundshistorien till detta men som det känns nu är det en av de mest prestigefyllda matcherna som spelats på P Arena på mycket länge. Vi kommer under de kommande dagarna publicera diverse texter samt givetvis intervjuer med några inblandade personer. Vi har stora förväntningar på att få tag i matchens huvudperson Robin Wieselgren som näst intill lovat att tala ut inför matchen. Kika in i Bloggen under de närmaste dagarna så kan nu följa allt uppsnack inför årets match i Östergötland.

Blackabloggen





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Copyright © 2011 Skärblackabloggen. Alla rättigheter är reserverade.
Designen är gjord av Simon Josefsson