Allmänt - Truppen - Intervjuer - Matcher - Träningar - Wieselgren

Dagens KM

Ingen hade egentligen någon aning om vad som väntade till dagens KM, ja förrutom ledarna då förstås. Men kl 19.30 stod förväntansfulla blackaspelare på IP och visste inte riktigt vad som väntade dem.. Vad skulle de möjligtvist tävla i såhär på en sen torsdagkväll?

Det var ingen korvätartävling som vi hade som förslag på bloggen tidigare. Dock så såg Leons personal ut att bli riktigt taggade när de såg att sju bilar stod uppradade på deras parkering, man hade denna plats som uppsammlingsplats för dem som kom direkt från staden.

Efter mycket om och men lyckas Johnny guida alla till rätt plats, Primate Lounge, detta gym/boxning/brottar lokal skulle alltså bli platsen för dagens KM... Man trodde säkert att det skulle bli just boxning som många gissat på..

Men istället träffar laget en riktig brottarkille vid namn Eddie. Killarna bytte om lite snabbt sedan förklarade Eddie att de har EN timme borttarfys framför sig!

Ska jag rabbla upp allt i detalj vad som skedde blir jag inte klar förren långt in på natten.. Kortfattat var det iaf en uppvärmning där kanske det mest intressanta var nackrullningen samt att stå på huvudet som jag så att i alla fall Danne J klarade av galant. Sedan var det ett gäng olika övningar där det inkluderade kullerbyttor, hålla emot son partner som springer, skottkärra med mycket mycket mera. Efter detta körde man en liten styrke varv där man inkluderade det man tränat på tidigare. Nu hade cirka 35 minuter av passet gått och då togs spyhinken fram...

Blacka grabbarna var riktigt slutkörda, Eddie körde riktigt hårt med dem! Nu skulle man två och två köra sju minuter tillsammans, först två minuter där man ska försöka få grepp om varandra, sedan vadhopp en minut på varje ben, tillbaka och köra 2 minuter i att försöka få grepp om varandra och sist roll-over alltså en hoppar över medan den andra rullar under den som hoppas osv... detta gjorde man även ett varv till.

Sist avslutade man med fys då man två och två körde övningar med varandra allt från ben till magmusklerna tränades.

Som bonus på det hela fick Danne J gå en match mot Eddie på slutet. Den skulle gå i 2x3 minuter och var i grekisk-romersk stil alltså inga grepp om benen eller använda benen var tillåtet.. Det började ganska lugnt, dock tog det inte lång tid innan vår stora starka björn flög runt som en vante på brottarmattan. Dock ska inte Danne ha något att skämmas över om han brottades mot en svensk mästare inom sporten.

Detta är alltså dagens träningsledare Eddie i aktion

Men vad var tävlingen med det hela? Publiken runt omkring dvs tränade+ det otroligt stora antal spelare som inte pallade med mer än hälften av passet röstade fram två stycken personer som gjorde bäst ifrån sig. Motiveringen var att det var dem som kämpade bäst och aldrig gav upp, dessa två var Frippen och Svanberg, stort grattis till ett par nya kalsonger.

Så vad säger man om träningen.. den var tufft, jobbig, varm, det var svettigt, killar som kramas, det var pust och stön men det var en bra inställning och bra träning och hoppas alla mår fördjävligt i kroppen imorgon =)
Jonny L hade med sig en splitter ny kamera så förvänta er mycket bilder från brottningen på www.svenskalag.se/skarblackaif

Då var KM nr 2 klart nu får vi se vad som väntar nästa gång? Det vet inte jag? det jag vet är i alla fall att imorgon är det träningen igen och självklart kommer det rapport från den!

Ville slutligen bara passa på att också tacka Eddie för hans pass idag och visa upp hans meritlista:

  • 2006: Brons i SM i brottning, Grek-romersk -84kg
  • 2007: Brons i SM i Lag-Fyrstads, Grek-romersk -96kg
  • 2007: Brons i Ores Grand Prix, Grek-romersk -96kg
  • 2007: Silver i Memorial Tournament of George Lurich, Grek-romersk -84kg
  • 2007: Guld i Turniej Barborkowy, Grek-romersk -96kg
  • 2008: Silver i SM i Lag-Fyrstads, Grek-romersk -84kg
  • 2009: Guld i SM i fristilsbrottning -96kg
  • 2010: Guld i SM i Submission Wrestling -91kg

På återseende / El-Hajj Malik El-Shabazz


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Copyright © 2011 Skärblackabloggen. Alla rättigheter är reserverade.
Designen är gjord av Simon Josefsson