Allmänt - Truppen - Intervjuer - Matcher - Träningar - Wieselgren

Dagens Träning 25/3

Igår kväll stapplade blackaspelarna ut från Primate Lounge med tunga ben. Ikväll kl 21 var det dags för träning igen. Medans resten av staden går ut och spenderar sina intjänade pengar på denna löne-fredag springer ett 15-tal blackaspelare runt och sparkar boll i Norrköpings teknikhall!



En härlig skara blackaspelare hade samlats på teknikhallens konstgräs för en timmes träning. Det började givetvist som vanligt med uppvärmning, det kändes nog i de flestas kroppar efter gårdagens genomkörning på brottarmattan (bilder från brottningen finns att skåda på http://www.svenskalag.se/start.asp?teamID=4934).



Vill med denna bild också passa på att gratulera Daniel Johansson på sin födelsedag!

Sedan väntade, som de flesta spelare vet om när det är träning i teknikhallen, tvålagsspel. Enligt vad jag hört så var tydligen provspelande Ojje en utav de bättre på dagens träning. Roligt att han tar för sig på träningarna och hoppas att han känner att Skärblacka kan vara rätt klubb för honom nästa säsong? Annars var det inget utöver det vanliga, Lindqvist gjorde sina TV-räddningar, Anton sina tvåfotare och allt rullade på som det ska en fredagskväll i Norrköpings teknikhall. Anton nämnde efter träningen att han gjorde en utav hans livs sämsta träningar idag, men tilläger ändå att han var bland bättre spelare på dagens träning- Eller sa han den bästa?
Hur som helst så sjunger det ju bara mer och mer självförtroende från denna människa ju närmare säsongspremiären kommer.

Bevakning av Wieselgren


Skulle Wieselgren återvända till dagens träning efter lång frånvaro? Både en vecka i Åre samt en veckas sjukdom! Eller håller suget på att försvinna från Wieselgren? eller ännu värre är en övergång pågång?

Till allas fasa dök inte mannen med sort M upp idag heller. Fortfarande sängliggande sägs det. Vi får hoppas att han tillfrisknar under helgen så vi kan få se Wieselgren tillbaka i träningen på spinning-cykeln på måndag. Vill ge ett tips till Wieselgren direkt från Prussiluskan "Ett barn ska snyta sig minst en gång i kvarten, det är lag på det" 


Det var allt av dagens rapport! Trevligt att se att Kimstadbloggen ska börja med spelarpresentationer, roligt att vi på blackabloggen kan vara till inspiration till era inlägg.

Tack och godnatt / El Shabazz


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Copyright © 2011 Skärblackabloggen. Alla rättigheter är reserverade.
Designen är gjord av Simon Josefsson