Allmänt - Truppen - Intervjuer - Matcher - Träningar - Wieselgren

Dagens Träning 3/3

Återigen dags för träning på Skärblacka IPs grusplan. Klockan 18.00 lyste strålkastarna ner på en stor skara Skärblackaspelare. Efter uppvärmingen drog man igång med lite skottövningar för att värma upp Lindqvist i målet. Detta påföljdes utav inläggsövningar, som sägs vara Lindqvist favoritövning. Dock så var han inte så nöjd då de flesta inspelen kom på backen och Lindqvist kunde inte gå ut och dominera i luften.

Därefter tränade man lite uppspel med avslut.. Hur själva övningen gick till går vi inte in på då jag tror att denna taktik kan vara en nyckel till framgång mot många lag. Man avslutade träningen med tvåmål och det var stuntals bra spel och bra tempo.

Bra träning av samtliga idag. Ponta Strandberg och Anton Bäckstedt var ej med under dagens träning men jag tror att alla som följer den här bloggen vet anledningen till varför dessa spelare inte kan träna.

Bevakning av Wieselgren

Wieselgren gjorde en bra träning när det är uppspel och inlägg kan man alltid lita på denna killes känsliga vänsterfot. På tvåmålen var han även aktiv rörde sig bra och skötte uppspel och kom till avslut.

 

/El-Hajj Malik El-Shabazz


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Copyright © 2011 Skärblackabloggen. Alla rättigheter är reserverade.
Designen är gjord av Simon Josefsson