Allmänt - Truppen - Intervjuer - Matcher - Träningar - Wieselgren

Dagens träning – Spinning 14/3 2011

 

I lördags vann man mot Gusum med 6-0 och nu ikväll var det dags för årets första spinningpass på Hälsobruket. Det var sedan tidigare känt att Wieselgren, Bäckstedt, Joel och Holmgren åkt till Åre för lite skidåkning och röj. Trots det hade det varit önskvärt med lite större uppslutning till passet.


De elva tappra krigarna som tog sig ner till hälsobruket var:

Sundell
Ponta Larsson
Danne
Svanberg
Jonte
Larsson
Ahl
Kim
Lindqvist
Ponta
Felix

 

Passledaren Leif ska ha kört hårt med laget hela timmen och alla var ”aströtta”. Sundell som varit borta från träning i ett par veckor såg väldigt sliten ut men Jonte Lindgren och Svanberg trädde fram och visade hur det skulle gå till.


Den pigge och den trötte

 

Mitt i cyklingen började Genom eld och vatten av Sarek dunka från högtalarna och skrattandes sjöng laget med medan Leif fortsatte med tortyren. Kul att man kan skratta sig genom de värsta smärtorna.

 

 

Bevakning av Wieselgren

Wieselgren är i Åre och medverkade med andra ord inte på kvällens pass. Enligt Mou har han gjort bort sig ändå när han spillde ut sin öl på tåget. Detta fick (av bilderna jag sett att döma) folk att utrymma området i närheten. Trist med dessa snefyllor hela tiden...

 

Som ni säkert har läst har Mou tagit bloggningen av laget ett steg längre och följt med Joel, Bäckstedt, Wieselgren och Holmgren upp till Åre i en vecka. När han är tillbaka är jag övertygad om att han har en hel del information att dela med sig av.


Till resan hade gänget specialbeställt en tröja med Johnny Goes Bananas på bröstet och Johnny Drama 10 på ryggen. Tanken är att ifall någon gör bort sig ska han ha på sig tröjan. Nu tror ni ju såklart att det är Wieselgren som blev förste man att dra på sig tröjan, men inte. Anton Bäckstedt kom på halvvägs till Norrköping att han glömt sitt skipass och blev den lyckligt lottade att under första dagen göra reklam för Johnny Drama i Åre.

/ Filosofen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Copyright © 2011 Skärblackabloggen. Alla rättigheter är reserverade.
Designen är gjord av Simon Josefsson