Allmänt - Truppen - Intervjuer - Matcher - Träningar - Wieselgren

Träning tisdag 22/3

Det var väldigt dåligt med folk när man idag som vanligt började tisdagsträningen med att löpa. Man löpte ett ganska kort varv mot folkets hus och tillbaka. Vilka som låg i täten samt i botten har jag tyvärr inte lyckats ta reda på men jag antar att Ante Larsson var med i toppen medan PJ kom hopplöst sist.

Anton Bäckstedt och Chrille Sundell anslöt till laget efter löpningen, Anton hade arbetat medan Sundell hade varit i farten och köpt en MC. Även om de kom för sent så tror jag vi alla uppskattar att ha dem tillbaka. Holmgren, Wieselgren och Joel var inte heller idag närvarande, konstigt med tanke på hur lite skidåkning det blev för de två sista.

Jonny Larsson var sjuk idag och jag tror faktiskt vissa uppskattade detta då hans frånvaro innebar att fysen byttes ut mot futsal i en timme. Lättnaden var stor från många efter det extremt tunga spinningpasset igår. Under spelet bjöds det på flera fina mål från bl.a Jocke.P, Jocke. J, Ponta, Anton och Sundell. Laget med Orangea västar lyckades till slut vinna efter ett oturligt självmål av John Poikela. Annars var det bra fart på tvåmålet och som vanligt styrde och ställde Lindqvist i målet och trodde han var kung, men vi vet ju alla sanningen.

Bevakning av Wieselgren



Wieselgren sågs inte heller idag på träningen men flickvännens statusuppdatering "Min stackars älskling har blivit magsjuk" sägs vara anledningen till att Wieselgren uteblev idag. Vi kan även nu berätta att inom kort kommer en ny sång som skrivits om Wieselgren i Åre att presenteras.


Imorgon onsdag är det träningsledigt och på torsdag är det som vi tidigare sagt ingen träning heller då ett hemligt KM ska utspela sig på hemlig plats. Gissningarna har varit många och vi ser alla fram emot att få reda på vad det är spelarna ska tävla i.

/Mou

Kommentarer
Postat av: Blacka supporter

Hörde att lindqvist kom först in i mål på löpningen. Kollade på två målen och måste säga att lindqvist är den bäste inomhusmålvakten på flera år, skulle inte förvåna mig om han blir futsal proffs.

2011-03-23 @ 10:48:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Copyright © 2011 Skärblackabloggen. Alla rättigheter är reserverade.
Designen är gjord av Simon Josefsson