Allmänt - Truppen - Intervjuer - Matcher - Träningar - Wieselgren

Fredagsträning: The return of the king


Dagens träning började som vanligt 21.00 i Norrköpings teknikhall. Med tanke på att det var en träning i teknikhallen var det väldigt dålig uppslutning idag. Vissa spelade innebandymatch medan vissa var spårlöst försvunna. På grund av dagens manfall så skedda dagens träning ihop med juniorerna och man lirade nästan på helplan.



Uppvärmningen tog den forne kaptenen Anderas Larsson tillsammans med självaste Wieselgren hand om(Wieselgren som förövrigt var assisterande kapten förra året). Efter att ha värmt upp i 7-8 minuter delade man in spelarna i två lag, tyvärr var man idag ojämnt antal så det orangea laget fick spela med en man mer. Jack Nordholm stod för de orangea medan juniorer Simon Löfing som imponerade stort i Stegeborg vaktade ofärgades mål. Ponta Larsson som representerade det ofärgade laget var mycket framträdande under dagens träning och löpte mycket på mitten samtidigt som han levererade flera "mackor" ut på kanterna och briljerade med sin fruktade teknik.



Frippen imponerade stort och såg glödhet ut framför mål medan backklippan Ante som vanligt smällde på rejält där bak. Roligt att se! Efter träningens slut hävdade Pontus Larsson att hans lag vann, ingen verkade dock hålla med Larsson. Det orangea laget gjorde helt klart fler mål enligt min källa.


Dock kom dagens träning i skymundan eftersom självaste Anton Bäckstedt gjorde sin första träning sedan den 18e januari. Anton som tidigare i bloggen visat ett grymt självförtroende i sina uttalanden hävdade idag att han gjorde klart flest mål för sitt lag. Anton skulle man kunna säga är lagets Petter Northug på grund av sina kaxiga uttalanden och enorma självförtroende. På Facebook efter dagens träning visade kapten Sundell åter igen att han är rätt val då han skrev följande status "fan så skönt med ännu en Sörping seger, och även riktigt kul att se Anton tillbaks i fotbollsträningen..." Dock så var Wieselgren direkt i farten och skulle kritisera och man kunde läsa sig till följande kommentar "Han var ju inte direkt bra dock...:)" Givetvis inget man vill höra på sin första träning på nästan två månader.


Anton "Petter Butcher" Bäckstedt var åter i träning

Bevakning av Wieselgren



Wieselgren spelade idag för det ofärgade laget och hade precis som alltid mycket boll. Vi som känner Robin vet att han allt som oftast brukar slå fantastiska bollar till sina medspelare men idag stämde det inte alls. Bollarna spreds ofta ut över sidlinjerna och Robin sägs ha missat mål med åtminståne 85 % av sina skott, en otroligt dålig siffra om man heter Robin Wieselgren

Truppen mot Lotorp
Holmgren, PJ, Svanberg, Larsson, Eklund, Helle, Wall, D.Johansson, Ahl, J.Johansson, P.Larsson, Lellep, Lindgren, Jukka Poikela, Wieselgren & Fridström

Detta är truppen som ska möta Lotorp imorgon. Målvakterna ska spela en halvlek var och Mattias Eriksson kan ej medverka på grund av orientering, INTE en godtagbar ursäkt Matte. Som vi tidigare kommer Jag och Filosofen tillsammans med Bäckstedt och Sundell följa matchen på plats. Matchrapporten kommer antingen på söndag eller måndag.

/Mou

Kommentarer
Postat av: Greger metzlavovic´

starkt lag ;)

2011-03-05 @ 00:11:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Copyright © 2011 Skärblackabloggen. Alla rättigheter är reserverade.
Designen är gjord av Simon Josefsson