Allmänt - Truppen - Intervjuer - Matcher - Träningar - Wieselgren

Spinning efter 3-4 (1-3)

Helgen är över och Skärblacka skulle ha sin sista spinningträning för säsongen. Tränarna hade på hemsidan gått ut med följande meddelande..

Nu idag Måndag är det sista spinning passet för Vår säsongen  var där...

OBS: och nu på tisdag startar vi Träningen på IP kl 17.00 med våran inbjudna tränare.

// Tränaren.


Trots detta, och trots att det är första träningen efter derbyförlusten så dök det upp två A-lagsspelare på denna spinningpass. Ni hörde rätt, två. Anton Bäckstedt och Fredda Holmgren var de enda seniorerna som tog sig till dagens träningen och detta är inget annat än katastrofalt. Vissa hävdade att man jobbade och vissa kunde inte av andra anledningar men känns det speciellt troligt att över 20 personer har förhinder 20:30 en måndagskväll?

Anton Bäckstedt var tokig efter träningen och kläckte ur sig följande Facebookstatus "Att det kommer ner två A-lagsspelare till träningen efter derbyförlust är för jävligt och respektlöst mot sina lagkamrater. Det är i motgång man visar sin sanna karaktär - det är bara hårt jobb,slit och inställning som kan vända detta"
Bäckstedt använde även följande citat när vi pratade privat "jävla lat jävlar"


Det ska bli väldigt spännande att se om fler personer dyker upp imorgon när det vankas fotboll, jag personligen skulle sätta mina pengar på det.

Jag måste även passa på att säga att jag tycker Spelschemat de två kommande matcherna är katastrofalt. Man spelar nu på fredag 19:00 och på tisdag om 8 dagar även då 19:00. Vad är då så katastrofalt med detta? Sveriges landslag i fotboll spelar exakt dessa dagar och på fredag kommer iallafall spelarna missa en halvlek medan man på tisdag missar hela matchen. Det ska inte vara tillåtet att lägga div 5 matcher när Sveriges landslag spelar.

Blackabloggen

Kommentarer
Postat av: RM

Kontentan av träningsfrånvaron borde resultera i att man inte blir utagen till match. Dålig stil att inte ta chansen när föreningen försöker fixa en bra grundträning. Anton har all anledning att vara förbannad.



Keep up the good work!!!

2011-05-31 @ 18:31:21
Postat av: Eb

Vissa jobbar ju väldigt mycket, förmodligen för att säkerställa att man ska ha arbete i framtiden och en inkomst att leva på, och då måste ju det gå före eventuell träning som faktiskt bedrivs av en från början utsedd "lekfarbror" till laget. Att så många uteblir från träning i övrigt är ju kanske en tyst protest mot lagledningen. Förmodligen så kommer väl inte frågan om lagledningens kompetens att föras i styrelsen, eftersom (vilket för mig är obegriplit )tränare sitter med i styrelsen och därför är att anses som jäviga. Det kanske vore idé att fundera på att eventuellt få in nån ny som tänker fotboll och markarbete, o inte bara långboll. Det här laget är oftast riktigt bra när dom spelar boll, men tyvärr lite korta i rocken för luftakrobatik.

2011-06-02 @ 08:04:41
Postat av: Blackabloggen

Vi betvivlade att det varenda gång som det var spinning jobbade Wieselgren över. Självklart är inte bara han den skyldiga.



I övrigt vill vi av diverse anledningar inte lämna några kommentarer förutom att det är av yttersta vikt att hela föreningen drar åt samma håll, vilket man kan ifrågasätta nu om vi gör.

2011-06-02 @ 15:52:31
URL: http://skarblackaif.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Copyright © 2011 Skärblackabloggen. Alla rättigheter är reserverade.
Designen är gjord av Simon Josefsson