Allmänt - Truppen - Intervjuer - Matcher - Träningar - Wieselgren

Shits about to go down

SILLY SEASON

IN:
Mikael Pressfeldt. tränare.
Tränare som gillar att skrika och dirigera från sidlinjen. Kan vara lönsamt då truppen är väldigt ung och oerfarna på sina håll och kanter. 

UT:
Robert Ahl. Finspångs FK
Christian Sundell. Kimstad GoiF

Rykten:
Fredrik Fridström. Kimstad GoiF
Fredrik sägs vara klar för Kimstad och bara signaturen fattas. Hade samtal med Kimstads sportchefer och sägs ha nått ett muntligt avtal. Meddelade sedan Skärblackas ledning om sitt beslut på träningen. Akta dina ben nästa år i femman eller ifall vi stöts på i cupen.

Anton Bäckstedt. Smedby AIS, Kimstad GoiF, Vånga IF
Som sagt tränat med Kimstad och Smedby och hela tiden har Smedby verkat vara hans förstaval. Pratade i helgen med Smedbys ordförande som går under kodnamnet Sterner och det gick bra sa han då till mig.

Under Kimstads träning i Skärblacka , passet innan Blackas, sågs Bäckstedt föra en konversation med Kimstads sportchefer han också. Samtalet ska ha gått bra säger han själv när jag attackerade honom. Kimstadbloggen vräkte även ur sig att Vånga kontaktat Bäckstedt men han har sagt flera gånger att om han lämnar ska det vara för högre divisioner. Men rykten är rykten. 

Fredrik Holmgren, (Klubb i Jönköping)
Holmgren har som bekant flytt länet och bosatt sig i världsmetropolen Jönköping. Han ska/har tränat med en division fyraklubb där nere och förhoppningarna är att han ska kunna delta på Skärblackas matcher genom ett avtal mellan klubbarna. Liknande det som kalmarstudenten Jack Nordholm har. 

Robin Wazza Wizzelgren. Åbackarna, Kimstad GoiF
Vilken klubb är inte ute efter hans signatur? Nyuppflyttade division femlaget Åbackarna med Jason Forshav som assisterande coach sägs leda racet. Wieselgren skulle givetvis bidra med stor erfarenhet bland dessa oerfarna ynglingar. Kimstad, såklart sägs också vilja ha honom. Grabben bor i Norrköping och sägs vara orolig för att hans vänner ska fly klubben. Lång resa och från Skärblackaledningens håll finns ännu inga planer på betalt körkort och tjänstebil. Wazza sägs sitta hemma vid telefon klockan sju varje kväll ifall Kimstad skulle höra av sig.

Gusten. Kimstad GoiF
Tränade med Skärblacka förra veckan men det var bara för att han kände för det och han har inga planer på att skriva på.

Eftersom att jag riskerar att anklagas för plagiat ifall jag skriver dit de nyinkomna ryktena under de gamla med datum skiter jag i det. Bryr ni er får ni la gå tillbaka och läsa gamla inlägg. 

Cheers!
Filosofen

Kommentarer
Postat av: Jm

Inga rykten om larsson? Är inte han klar för eneby?

2011-12-05 @ 21:40:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Copyright © 2011 Skärblackabloggen. Alla rättigheter är reserverade.
Designen är gjord av Simon Josefsson