Allmänt - Truppen - Intervjuer - Matcher - Träningar - Wieselgren

Long time no see

Säsongen är slut. Äntligen får man väll lov att säga. För 5-6 matcher sedan hade Skärblacka IF chansen att vinna serien. och därmed avancera upp till Div IV. Till slut hamnade man på en sjätteplats och det var där vi på bloggen tippade dem innan säsongen drog igång. Anledningarna till detta ras vill jag inte gå in på då det direkt innebär att jag måste sparka någon i pungen och det kan innebära slutet för en boende i Skärblacka. Kan väll säga som så att en riktigt usel domare i matchen mot Kurdiska och en skitkollaps mot Kimstad GoiFIFFFF är några av anledningarna. 


Kimstad GoiFF spelar alltså nästa år i Division IV. Klubbhoran sågs på en bild Facebook tillsammans med en annan förrädare, Ekeroth d.y, hållandes i en Expressenlöpsedel där de på ett mycket skämtsamt sätt klistrat dit Kimstads klubbmärke tillsammans med texten Seriesegrare Division fem mellersta 2011. Mycket roligt och även efter en jobbig helg på många olika sätt kan jag fortfarande skrocka för mig själv i min dystra tillvaro. 


Skärblackas sista match spelades på IP Arena och det var rena rama utklassningen, joga bonito som åskådarna bjöds på. Slutresultatet blev 9-2 mot det redan nerflyttningsklara Kisa United. Frippen gjorde tre mål och fyra assist och krävde senare på kvällen tre skorstenar. Klart du ska ha det mannen, svarade  jag. Frippen fortsatte och babbla om att Ponta Larsson fan ska ha två skorstenar, eller om det var Matte. Svårt att välja mellan dessa två men Ponta Larsson blev i matchen historisk då han gjorde mål efter ca tre sekunder. Pontus hade länge gått i tankarna om att dra till med ett skott direkt efter avspark och denna match hade han inget att förlora tyckte han. Sagt och gjort. Målvakten var långt ute och Ponta slog till och bollen gick i mål. Ponta stänkte senare dit två bllar till.

Matte, å andra sidan gjorde två mål och det får väll klassas som en unik bedrift. Men han missade även en straff och är det något vi på bloggen har svårt med är det straffmissar så Mattias, du får allt nöja dig med en skorsten.


Skorstensligan


Tre Skorstenar: Frippen
Två Skorstenar: Ponta Larsson
En Skorsten: Matte Eriksson

EXTRASKORSTEN TILL JOHNNY LINDQVIST FÖR EN MYCKET BEHAGLIG INSATS I A-LAGSDEBUTEN!


I'll kill you bitchees!

10. Andreas Larsson
9. Anton Bäckstedt
9. Fredrik Fridström
8. Jochim Poikela
8. Pontus Larsson
7. Fredrik Holmgren
7. Kristian Svanberg
6. Chrille Sundell
6. Mattias Eriksson
5. Jocke Johansson
4. Robin Wieselgren
2. Jesper Helle
1. Joel Eklund
1. Kim Wall
1. Johnny Lindqvist

Larsson alltså segrare i Skorstensligan 2011. Grattis. Möcke Möcke bra som Svennis skulle sagt.

Lite uppehåll nu sedan drar inomhussäsongen igång igen. Come on! Lets avv it!
Blackabloggen





Kommentarer
Postat av: Garry

2mål på frippen, 3 mål på larsson

2011-10-03 @ 11:12:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Copyright © 2011 Skärblackabloggen. Alla rättigheter är reserverade.
Designen är gjord av Simon Josefsson