Allmänt - Truppen - Intervjuer - Matcher - Träningar - Wieselgren

Blacka jagar fortfarande sin första vinst efter uppehållet..

Blacka spelade i fredags sin första seriematch efter uppehållet och det var mot NIF Bosna borta. Blacka började matchen med en 4-4-2 uppställning.

Bänken: Sebbe Svahn, Frippen, Jonte Lindgren

Ett riktigt bra lag som blacka kom med och jag kan ärligt säga att det kan vara det bästa lag Blacka haft under året. Blacka började dock matchen uselt och var inte med för 5 öre och ett 1-0 mål hängde i luften, så blev även fallet när Bosnas Mustafa Ajanic gör 1-0 i den 10:e minuten. Efter målet börjar Blacka skärpa sig och tar över mer och mer i matchen. Men som mot Finspång så är man inte riktigt heta den sista tredjedelen. I matchminut nummer 40 får Blacka en tveksam frispark och flera Bosna spelare går mot domaren för att diskutera, samtidigt som det händer så ser Jocke A Jocke P springa i djupet och slår en riktigt fin boll och Poikela gör inga misstag då han lägger bollen en båge över målvakten i mål. Självklart blir snack efter detta mål och Bosna är inte helt glada över detta domslut. När dem första 45 är spelade så fortsätter diskussionen om det verkligen var mål eller inte men mål var det och 1-1 stod det i halvtid..
Till andra fortsatte Blacka som dom slutade i första halvlek, pressade och tröck ner Bosna som inte hade mycket att komma med. Jocke Poikela missar tyvärr 2 frilägen där det ska vara mål, Kim Wall har också en boll i stolpen. I slutminuterna när Blacka var som mest överlägsna kontrar Bosna och får ett friläge som lobbas högt över. I det stora hela borde Blacka vunnit denna match men det blev en poäng i alla fall som kan visa sig väldigt viktig i slutändan.

Tre skorstenar: Anton Strandberg
Anton började matchen lite nervöst men när han kom in i det såg han väldigt bekväm ut och släppte inte till något, han hade Bosnas Ajanic och tog bort honom fullständigt i andra halvlek.

Två skorstenar: Jocke Andersson
Jocke fick spela innermitt den här matchen och gjorde det väldigt bra, spelade hela tiden enkelt och fattade rätt beslut. Tröttnade mot slutet men inte så konstigt när han varit skadad väldigt länge. Väldigt fin assist till 1-1 målet.

En skorsten: Calle Allerth
Det börjar kännas som Calle har fäst sitt namn vid dessa 3 platser, men Calle har storspelat dom senaste matcherna. Spelar alltid väldigt enkelt och är svårpasserad.