Allmänt - Truppen - Intervjuer - Matcher - Träningar - Wieselgren

Negativa trenden fortsätter för Blacka

Riverside som inte tränat eller knappt rört en boll sedan september/oktober månad gästade Skärblacka IF denna soliga söndageftermiddag på City gross ute i Lindö.

Matchen började positivt för Blacka, man ägde mycket boll och rullade bollen inom laget och hade även chansen att sätta både 1 och 2-0. Istället var det Riverside som efter en hörna och väldigt passivt spel av Blacka som kunde trycka in bollen i mål.
Skärblacka fortsatte rulla boll inom laget och hittar fram på kanterna och till fina målchanser men bollen vill inte in.
Nästa kalldusch kom tyvärr efter dåligt försvarspel där Blacka tappar boll och Riverside enkelt kan lägga in bollen bakom en chanslös Simon Löfving.
2-0 i halvtid till Riverside men det kändes som att Blacka skulle vända detta, man hade trots allt missat 3 klara målchanser i första halvlek.

Andra halvlek startade som första, blacka rullar boll och hittar fram på några chanser, det skulle dock inte dröja länge innan Kim Wall får bollen utanför straffområdet och trycker in bollen bakom en chanslös Riverside målvakt.
2-2 skulle komma ganska kort därefter och det är Jocke Poikela som står för förarbetet, ett fint inlägg från kanten som Sebbe Svahn skallar in.
Riverside skulle göra 3-2 efter ungefär halva andra halvlek spelad, en frispark från kanten precis utanför straffområdet lyfts in och en Riversidespelare kan stöta in 3-2 väldigt enkelt efter ett pinsamt försvarsspel från Blacka.
3-3 målet är en riktigt delikatess där Danne Larsson mycket bra kommer fram på kanten och lägger bollen snett bakåt som Kim Wall trycker in på halvvolley i nättaket.

Mikael Wester kommer in sista kvarten när Riversidespelarna går på knäna men får tyvärr inget riktigt läge.
Danne Lekander byttes in efter 10 minuter efter att Jocke Andersson fått en smäll mot knäet, Danne spelade säkert som vanligt att kan inte direkt lastas för något av baklängesmålen.

Skärblacka gör återigen en väldigt tafatt match bakåt, 3 mål i arslet ska inte hända mot ett lag som aldrig tränar och som är nykomlingar i division 5.
Det är fortfarande ungefär 3 veckor kvar tills serien börjar och det hinner Blacka förhoppningsvis rätta till, annars kan det bli ett tråkigt år i division 4.

Tre skorstenar: Jakob Magnusson
Jakob gör en stabil match i vanlig ordning, springer överallt och vinner bollar, oerhört stark på huvudet.
Viktig för Blackas försvarsspel.

Två skorstenar: Kim Wall
Kim som får sina första skorstenar spelade i söndags sin bästa match för året. Gör två riktiga kanoner till mål och kunde även haft två assist om avsluten varit bättre.

En skorsten: Jonte Lindgren
Jonte prövas som ytterback denna dag och gör absolut inte bort sig, kommer med i anfallen när han ska och försvarar dessutom på ett bra sätt. Jonte har nog inte gjort sin sista match som ytterback.