Eneby-Blacka 5-1 ( 3-0 )

Blacka fick igår stryk igen. Denna gång med hela 5-1 mot Eneby.
Efter tre omgångar ligger nu Blacka sist i division 4. Inte den början Lillen och Blacka hade tänkt sig.

Första halvlek:
Lillen hade sagt till laget att spela väldigt lågt. Vilket inte funkade. Blacka låg under med 3-0 efter c.a 20 minuter. Blacka hade också väldigt tur då Eneby kanske borde haft en ledning på 5, 6-0.
Eneby visade redan från första början att man ville vinna matchen. Man hade bättre passningspel, rörelsen var bättre och man såg ut att orka mer. Blacka hade inget i första.

Andra halvlek:
I andra kom blacka till lite farligare lägen. Men dem flesta avsluten kom utanför straffområdet. Eneby var klart bättre i andra också. Precis som första så såg det ut som de ville mer matchen igenom. Blackas tröstmål kom genom Sebbe som fick en bra pass av Danne Lekander. Trots detta mål så blev matchen 5-1 och jag ser inget positivt med matchen.

Tre skorstenar: Tommy Ljungström
Gör en riktigt bra match för Blacka. Kämpar matchen igenom och startar även anfallet som leder till Blackas mål.

Två Skorstenar: Jakob Magnusson
Spelade bra igår. Slutar aldrig kämpa för laget även fast man ligger under med stora siffror.

En Skorsten: Sebbe Svahn
Fick inte mycket att jobba på i första halvlek men hans andra var riktigt bra. Springer mycket och gör ett mål på det också.