Allmänt - Truppen - Intervjuer - Matcher - Träningar - Wieselgren

Torstorp borta och inför Haga

Blacka gästade Torstorp förra fredagen på Rejmes Arena. Matchen slutade som de flesta redan vet 2-2. En vunnen poäng eller två förlorade? Innan matchen så skulle det klart vara en vunnen poäng då Torstorp är i storform. Men eftersom Blacka hade en ledning med 2-0 i halvtid och släppte in Torstorps kvitteringsmål i sista minuten så ser jag det som två tappade. Blacka gör en så fruktansvärt bra första halvlek och vi hoppas att denna halvlek tar Blackaspelarna med sig till resten av matcherna.

Men ändå skönt att ha en vinst och en oavgjord mot Torstorp denna säsong. Nått att tänka på.

Målen: Jakob Magnusson, Jocke Poikela
Assist: Kim Wall, Jocke Andersson

Första målet kommer efter en mycket fin hörna av Kim. Bollen går mot den bortre stolpen där Jacke kommer i mycket bra fart och lägger in bollen mellan en spelare och stolpen. Kyligt! Skönt för Jacke att få trycka in sin första strut för året.

Andra målet kommer efter en mycket fin boll av Jocke A som Jocke P kyligt kan lägga bollen över målvakten som kommer ut. Jocke P gör mål igen. Har gjort mål i alla matcher under höstsäsongen. Fortsätter det?

Tre skorstenar: Andreas Larsson
Gör en riktigt bra match mot Torstorp även fast han inte hade det lätt mot Torstorps Viktor Björhn. Ante tog i första bort han helt och även i andra tar han bort han. Även fast han gör ett mycket snyggt mål. En mycket bra match från Antes sida.

Två skorstenar: Jonte Lindgren
Gör även han en mycket bra match. Jonte gjorde nog sin bästa match för året och gör det väldigt bra på anfallet tillsammans med Jocke P. Kommer denna duo att fortsätta? Jag själv hoppas att Jonte L får starta iaf.

En skorsten: Jakob Magnusson
Spela bra på mitten. I första får han mycket boll och gör det väldigt bra. Han och Jocke A gör det väldigt bra på mitten. Jacke får göra sitt första mål för året är värt att nämna ännu en gång.