Allmänt - Truppen - Intervjuer - Matcher - Träningar - Wieselgren

Brokind borta och skorstensligan/poängligan

Broking borta visade sig bli en riktigt tuff match, det blev inte bättre av att domaren hade glömt pipan nånstans och var precis oduglig. Det ska sägas att han var precis lika oduglig åt båda håll och det har sällan skådats så många missar från både huvuddomare och assisterande domare. Nog om det. Brokind började i alla fall matchen bäst och slog mycket långt som Skärblacka hade endel problem med till en början, Blacka växte in i matchen och tog över mer och mer i första halvlek, 1-0 kom också där Kim Wall hittar med en pass till Matte Eriksson som trycker in bollen i främre. Blacka fortsatte trycka på och skulle haft en straff när Matte kommer igenom och nickar fram bollen och samtidigt får en spark över ansiktet, ingen reaktion från domaren förutom att "det läker".
Brokind har faktiskt 2 ramträffar i första halvlek innan dom får dit 1-1 i slutet av halvleken efter avvaktande försvarsspel från Blacka. Andra halvlek är Brokinds, Blacka kommer fel i försvarsspelet och det utnyttjar Brokind väl, dock tror jag ett mål var offside. Annars att anmärka på i andra halvlek var att Brokinds målvakt skulle slå en inspark och den fick han tydligen inte lägga var han ville inom "insparksrutan" enligt domaren, målvakten i Brokind hade annat att säga och fick då en varning varpå han spottar mot domaren och helt rätt får också ett rött kort. Blacka trycker på och får även till en reducering till 3-2.
Blacka har stått för 2 riktiga skitmatcher i rad nu och måste försöka hitta tillbaka i spelet och försvarsspelet snabbast möjligt.

Tre skorstenar går till Jonte Lindgren som fick vikariera på högerbacksplatsen nu när Blacka hade mycket manfall, gör det väldigt bra fast det är en ovan position.

Två skorstenar går till Matte Eriksson som gör ett mål och springer som vanligt hur mycket som helst.

En skorsten går till Kim Wall som gör assist till båda målen varav ena är på hörna.