Allmänt - Truppen - Intervjuer - Matcher - Träningar - Wieselgren

FFK Borta!

Torsdagkväll och serieledande Finspång FK var Uppgiften för Skärblackagrabbarna i denna omgång. 
Efter en bra inledning på serien så kändes det som en härlig utmaning att få möta ett Finspång som hitills radat upp seger i varje match. 
Laget kändes också väldigt laddat inför matchen och stämningen i omklädningsrummet var uppåt.
Snacket innan matchen handla också om att verkligen gå ut och ta kampen från start. 
Blacka ställde i princip upp med en ordinarie elva bortsett från Joel Gustsvsson som saknades pga jobb. 
Till matchen och bortalaget Blacka håller på att få en drömstart då Kim Wall dunkar bollen i ribban och ner på mållinjen ( tror ribban darrar än ) men millimetrarna var inte på Kims sida. 
Istället anfallet senare går hemmalaget upp och gör 1-0. 
Men repliken skulle inte dröja utan domaren har blåst straff då bollen träffat handen på hemmaspelare. Mr hundra procent hitills Kim Wall sätter straffen och vi har kvitterat på Grosvad. 
Jublet hinner knappt lägga sig innan det är dags igen och hemmalaget tar ledningen med 2-1 efter blekt försvar hos Blacka. 
Efter den riviga starten med tre mål på sex minuter lugnar det ner sig och spelet går över till en kamp på planen där hemmalaget allt som oftast gick vinnande ur situationerna. 
Ett mål till skulle falla i första halvlek och det var hemmalaget som utökar sin ledning lite snöpligt till 3-1 bara några minuter före paus. 
Ett frusterat Blacka gäng försöker tillrätta visa sig i paus och knyta ny energi. 
Man lova varandra att verkligen visa i andra att man skulle ta kampen och kämpa sig tillbaka i matchen. Man får också utdelning omgående i andra då man tilldöms ny straff då Kim Wall ryckt sig igenom och blivit nedriven. Kim lägger straffen själv och reduceringen är ett faktum, 3-2! Blacka grabbarna visar nu att man kan lira boll och sätter ett tryck på hemmalaget för en kvittering, men utan att lyckas. Det låser sig för bortalaget när man ska komma till avslutslägena. Tiden rinner nu iväg och hemmalaget kan inkassera ytterligare en vinst. 
 
Härnäst väntar Väderstad hemma på IP 3 juni 19:00. Bortamatchen mot Norshom som skulle spelats innan Regna bort. 
 
Skorstenar denna afton delas inte ut då juryn fattat beslut att laget gjorde för svag insats. 
 
Bloggen ber om ursäkt för sen uppdatering, men återkommer igen senare i veckan med nya intressanta inlägg. Ha det gott fotbollsvänner!!!
 
/ O 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Copyright © 2011 Skärblackabloggen. Alla rättigheter är reserverade.
Designen är gjord av Simon Josefsson