Allmänt - Truppen - Intervjuer - Matcher - Träningar - Wieselgren

Malmen borta

Veckomatch i Linköping och man gästade Malmen på Johannelunds IP. Ett heltaggat Skärblacka som kom från en bergsäker vinst hemma mot Hemgårdarna i omgången innan. Man hade inte så mycket att gå på innan när det gällde motståndet utan, man jobba vidare på egna detaljer som varit positiva från föregående match. När väl matchen drog igång så börja blacka riktigt bra första 15 min då man rulla bra boll och även rada upp några bra chanser men utan resultat. Sedan jämna spelet ut sig i mitten på första halvleken, men blacka skulle få första bollen i mål och det på ett vänsterskott utav för dagen högerbacken Pontus Welen som placerar ett skott utanför straffområdet i bortre hörnet otagbart för målvakten. Bortalagets andra mål skulle inte dröja länge då Jonas Lindgren kutat sig in i Malmens straffområde och blivit kapad och fixat en straff som mr 100 procent Kim Wall slår in. Första halvlekens sista mål slår Frippen in från nära avstånd då bollen studsat fram via en hemmaspelare, och halvtidssiffrorna skrivs till 0-3. I paus prata man mest om att stå emot en eventuell anstormning av hemmalaget i början av andra halvlek, men den kom av sig utan istället kan bortalaget blacka gå ut och i princip stänga matchen med 0-4 genom Kim Wall. Efter det målet dör matchen och hemmalaget mer eller mindre ger upp och bortalaget blacka kan göra 0-5 genom Bäckmark och 0-6 genom Anton. Bortalaget Skärblacka gör en helgjuten insats mot ett för dagen blekt hemmalag.

skorstenar:
3 skorstenar går till Kim Wall som själv gör 2 mål (1straff) men även är inblandad i mycket annat framåt.

2 skorstenar går till Anton Strandberg som gör ett mycket bra jobb i försvaret, men även bidrog mycket offensivt och även fick kröna det hela med ett mål.

1 skorsten går till Jonas Lindgren som springer och springer och är ett ständigt hot mot hemmalaget utan att få in bollen, men bidrog med en straff åt bortalaget då han blev fälld. Målen kommer för herr Lindgren.