Allmänt - Truppen - Intervjuer - Matcher - Träningar - Wieselgren

Tannefors hemma

På måndagskvällen stod Skärblacka för en ny hemmaseger och återigen en säker sådan efter en stabil insats från hela laget.
med bra försvarsspel matchen genom så kunde man till sist ta hem segern med 6-0.
Man har nu på de tre inledande hemmamatcherna en smått otrolig start med tre segrar och 18-0! i målskillnad.
Matchen startas i ganska lugnt tempo där blacka ändå äger de mesta av bollen.
Men redan efter kvarten spelad så ska Tannefors målvakt få plocka ut första bollen ur nät.
Blacka kommer fram på högerkanten i ett anfall där högerbacken för dagen Jonas Olsson följt med upp och på ett inspel in i straffområdet kan han enkelt rulla in 1-0 i bortre hörnet.
Bara några minuter senare är det dags igen för nätrassel. Lindgren löper igenom från högerkanten efter snygg kombination är han ensam med målvakten, men målvakten räddar Lindgrens avslut men på returen kan istället Kricka enkelt slå bollen i mål.
2-0 på tavlan och också paussiffror.
Stabil första halvlek av hemmalaget där man kunde satt nån mer kasse. Tannefors försöker men hade svårt att få till målchanser mot ett starkt hemmaförsvar.
Till andra halvlek sedan dödar hemmalaget spänningen relativt snabbt.
Kricka får tämligen enkelt rulla in sitt andra mål för kvällen efter fin framspelning av Kim från vänsterkanten.
Kricka kommer på bortre och med öppet mål gjordes inget misstag. 3-0 och Tannefors med stor uppförsbacke.
Av bara farten kommer fyran också bara ett par minuter senare. Lindgren får ett inlägg först där målvakten inte riktigt kan stöta undan bollen som istället hamnar på Kim Wall som kan raka in bollen. Här såg det ut som matchen avgjordes. Matchen går ner lite i tempo och bortalaget har fortfarande svårt att komma till chanser.
Man lyfter ofta mot sin stora forward, men blackas starka mittbackar städar undan de mesta.
Men blacka vill ha mer och med två hörnor i mitten av andra halvlek som resulterar i mål fullbordas resultatet till 6-0!
Chrille är uppe och gör först 5-0 med en volley vräker han sig fram. Sedan gör Matte Ericsson 6-0 på nick. Båda hörnor bra slagna från Kim Wall.
Härnäst väntar Sturefors på tisdagkväll

Skorstenar:

3: Lindgren gör en stabil match på sin högerkant och inblandad i tre mål fram. Borde gjort nåt mål själv.

2: Kim W  Mannen som öser in poäng från sin vänstersko. 1 mål 3 ass denna match. var också bra med i det som hände på plan.