Allmänt - Truppen - Intervjuer - Matcher - Träningar - Wieselgren

Dagens Träning 7/4

Äntligen var det dags för den första grästräningen för säsongen! 16 sugna spelare stod redo nere på kullerstad kl 18.15. Tillbaka var även tränare Johan Lindmark efter en tids frånvaro då han varit uppe i norr.

Man startade med en enkel uppvärmning som Danne Johansson tog hand om. Därefter värmde man upp målvakterna med skott från straffområdeslinjen. Eftersom det var hög närvaro på träningen så kunde man träna på olika uppspels varianter som skulle leda till spel ut på kanten inspel och förhoppningsvis mål. Men man skulle kunna säga att det var bedrövligt dåligt. Jag tror att man tränade denna övning i ca 20-25 minuter och man lyckades bara få in TVÅ (!) bollar bakom Holmgren och Lindqvist i målet. Antalet skott på mål kan jag räkna på mina fingrar, det var inte en lyckad övning framför mål. Inte ens målsprutaren Bäckstedt, som sagt att han ska göra 25 mål denna säsong, lyckades inte peta in bollen en enda gång!


Man fortsatte sedan med en kort övning där mittfällt + anfallare fick anfalla mot backlinjen samt Danne och Adam som spelade defensiva mittfältare. Detta gjorde man i ca 10 minuter innan man spelade lite två mål på slutet.

Där var Lindqvist en utav huvudpersonerna då han gjorde många fina räddningar. På Wieselgrens skott var han där och stötte bort bollen. Men den snyggaste kom när Jocke J får bollen och först fintar bort Lindqvist med en skottfint men på något vänster lyckas Jonny täcka skotten från Jocke J! När vi ändå pratar målvakter så gjorde Holmgren en riktigt "badrumstvål" då bollen lyckades slinka igenom benen på honom på ett relativt lätt skott från Jonte Lindgren.
               
Dagen Räddning                        Dagen Tabbe

Även om det kanske inte var den absolut bästa träningen av Skärblacka IF så måste det vara skönt för spelare att känna att nu drar säsongen verkligen igång, vi spelar på gräs igen! Visst planen var inte i bästa skick men vad gör det när man får slippa gruset och springa runt på Kullerstads gröna gräs. Imorgon blir träning i teknikhallen, inte riktigt gräs men hoppas att vi får se lika många spelare på plats även i morgon! Blackabloggen kommer givetvist ha sina öron och ögon öppna och skriva en rapport om träningen imorgon! Dessutom kommer en rapport inför matchen på söndag de närmaste dagarna!

/ El Shabazz

Kommentarer
Postat av: Herbert

Vart har bevakningen av Wieselgren tagit vägen? Bevakningen är en stor del varför jag läser bloggen så fortsätt illa kvickt! Tack annars för lysande inlägg grabbar.

2011-04-07 @ 22:38:11
Postat av: Kanga

Ja, Var i helvete är Wieselgren?

2011-04-08 @ 01:14:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Copyright © 2011 Skärblackabloggen. Alla rättigheter är reserverade.
Designen är gjord av Simon Josefsson