Allmänt - Truppen - Intervjuer - Matcher - Träningar - Wieselgren

Inför Hemgårdarna - Skärblacka

Bjuder på en liten kort införrapport såhär på fredagskvällen innan valborsmässoafton. Skärblacka avslutade alltså omgång ett av serien som serieledare efter lördagens imponerande 4-0 seger mot Tallboda. Danne Johansson är enligt rapporter tillbaka i truppen inför morgondagens match efter att ha missat tallboda pga jobb.


  • Anton Bäckstedt har i en intervju i veckan hävdat att han inte alls var skadad mot Tallboda medan tränarna kommenterade bänkningen av Bäckstedt med en skada. Kanske är det bara en tidsfråga innan det blir allmänt känt att Bäckstedt legat med lyxprostituerad och lämnar in en transferrequest. För er som undrar så är Bäckstedts stora förebild Wayne Rooney. Trots dessa rykten finns Bäckstedt med i truppen imorgon.

  • Ifall tränarna dyker upp tros det bli en väntad startuppställning annars misstänker vi att det kan bli totala omkastningar i laget där Holmgren spelar forward jämsides med Wieselgren?


Nog med skämten, Blacka har chansen att ta sin andra trepoängare mot ett Hemgårdarna som imponerade i första matchen genom att spela oavgjort mot det förmodade topplaget Rimforsa. Vinner Skärblacka imorgon har har man mycket god chans att få en strålande start av serien då man möter Örtomta i den tredje omgången. Vi på bloggen tror inte att det kommer bjudas på så många förändringar från förra matchen även om det kanske kommer bli några. Matchrapporten kommer förmodligen ut på lördag eller söndag.

Hoppas nu att alla kan ta dessa skämt med en nypa salt och inte bli upprörda över dem :)

Blackabloggen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Copyright © 2011 Skärblackabloggen. Alla rättigheter är reserverade.
Designen är gjord av Simon Josefsson