Allmänt - Truppen - Intervjuer - Matcher - Träningar - Wieselgren

Träningen den 10/2 INSTÄLLD!

Vi på bloggen fick nyss reda på att dagens träning är inställd! Efter att ryktet spridits via facebook bekräftades även uppgifterna utav Tommy Sundell som skrev ett inlägg på Skärblackas IF:s gästbok för några minuter sedan. Tydligen så var det problem med belysningen i Vånga. Hoppas att alla hinner se detta och spelarna får hjälpa till att sprida informationen vidare till varandra.

Då hoppas vi att alla kommer friska och utvilade till morgondagens träning i teknikhallen. Samling kl 20.15 som vanligt, hoppas så många som möjligt kommer! Självklart kommer en rykande färsk rapportering från träningen i morgon kväll!

/Blackabloggens redaktion


Kommentarer
Postat av: facebookande

På facebook verkar det som att Wieselgrens flickvän inte alls tycker att det är okej att han tränar? Hur kommer detta att fungera i framtiden?

2011-02-11 @ 20:37:20
Postat av: Bosse

Typiskt dagens jävla fruntimmer. Annat var det när jag var ung!

2011-02-12 @ 00:22:30
Postat av: Undrande och vetande

"problem med belysningen i Vånga" verkar tyvärr vara någon form av ursäkt. Tråkigt för spelarna att inte få genomföra träning på tufft underlag som förebygger skador och stärker såväl fysik som teknik. Det hölls ridlektioner och aktiviteter i riidhuset hela torsdagen och det var absolut inget fel på belysningen! Beror det möjligen på att ledarna struntat i att höra av sig till ägaren veckan innan? Ni kanske borde ifrågasätta varför. Ni missar bra träningserfarenhet!

2011-02-16 @ 15:33:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Copyright © 2011 Skärblackabloggen. Alla rättigheter är reserverade.
Designen är gjord av Simon Josefsson