Allmänt - Truppen - Intervjuer - Matcher - Träningar - Wieselgren

Sa var vi igang

Till och börja med sa vill jag tala om att mitt a med en prick över har gatt sönder sa jag kommer skriva denna bokstav som ett a i texten sa nu slipper ni fraga.

Uppehallet är över för denna gang och Blacka drog igang träningen igen i mandags kväll. JL & Pressa hade inför veckan skickat ut följande meddelande till sina spelare "Ta med löparskor". Manga fruktade det värsta och flera uteblev förmodligen av den anledningen, ett exempel var Robin Wieselgren.

Man kommer köra tre ganger i veckan nu i sommar och det första passet bjöd inte pa nagon mjukstart direkt. Man tog bilarna till Kimstad och det var löpning i sparet som gällde. Man skulle löpa 5x750 meter och försöka halla sa jämn tid som möjligt med ca 3 min vila mellan varje. Anton Bäckstedt vann de 4 första och mellan hans bästa och sämsta tid skillde 13 sekunder. Fredrik Holmgren vann den sista sträckan före Anton och mellan hans bästa och sämste skillde endast 8 sekunder. Anton hävdade att han vann eftersom han vann 4/5 medan Holmgren tyckte han vann eftersom han vann den sista och det skjilde minst mellan hans bästa och sämsta tid.

Pa lördag är det som manga vet Sommarcupen i Skärblacka och vi kommer förmdligen pa fredag att publicera en genomgaende införrapport där vi gar igenom cupens alla lag.

Händelser fran sommaren för Blackspelarna

  • Johnny Lindqvist har fatt ett nytt smeknamn: FacebookJohnny
  • Jocke Andersson samt Johansson + Frippen har varit i Alanya, enligt rapprter sa dracks ingen alkohl
  • Jonas Lindgren samt Anton Bäckstedt har varit lagets mest flitiga PULZ besökare

Hoppas ni haft en trevlig sommar, det har vi pa bloggen haft och vi känner oss extramt sugna pa att börja skriva igen.

Blackabloggen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Copyright © 2011 Skärblackabloggen. Alla rättigheter är reserverade.
Designen är gjord av Simon Josefsson