Allmänt - Truppen - Intervjuer - Matcher - Träningar - Wieselgren

Nästa nyförvärv är....

Ingen träning på två vardagar i rad, när hände detta senast? Under dessa två dagar har jag fått reda på att Skärblacka har gjort klart med ännu ett nyförvärv.

Det är John "Ojje" Nedell som skrev på för klubben i fredags efter träningen. Ojje har tidigare spelat i Åby IF i div 4 men har på grund av jobb i Stockholm tagit ett uppehåll från fotbollen innan han nu skrivit på för Blacka. Ojje är en ytter som kan spela både mittfältare och back, han är riktigt bra fysiskt och är helt klart ett namn för startelvan i år. Han är god vän med Ponta Larsson och Jack Nordholm och vi gissar på att det är dessa två som fått Ojje att välja Skärblacka.

Vi på Blackabloggen vill önska Ojje hjärtligt välkommen till Skärblacka och hoppas att han ska trivas.


Ojje i vitt under AT-cupen

Dagens ris går förövrigt till den ständigt lika virriga Anton Bäckstedt som skulle ge oss en rapport från träningen i fredags. Informationen Bäckstedt gav oss var väldigt bristfällig och jag nu fått reda på att han missade att Ojje skrev på för klubben gör inte saken bättre. Det är tur att Anton Bäckstedt som snackat upp sig så mycket under försäsongen är bättre på att spela fotboll än vad han är på att rapportera.

Imorgon kommer givetvis ett träningsinlägg och jag tror inte jag är ensam om att undra om Robin Wieselgren kommer dyka upp efter 2,5 veckas träningsuppehåll.

/Mou

Kommentarer
Postat av: Leif Karlsson

Underbart med nya killar, välkomna, hoppas det kommer fler så konkurrensen blir högre!

2011-04-01 @ 07:28:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Copyright © 2011 Skärblackabloggen. Alla rättigheter är reserverade.
Designen är gjord av Simon Josefsson