Allmänt - Truppen - Intervjuer - Matcher - Träningar - Wieselgren

Inför Blacka-Rimforsa

Läget i truppen har de senaste veckorna känts väldigt uppgivet och omotiverat och jag antar att denna inställning har smittat av sig till bloggen. I onsdags mötte man Syrianska på Sydvallen och torskade med 4-2, helt okej resultat med tanke på hur många som var borta. Konstigt kan tyckas att det inte fanns någon information var/när/hur matchen skulle spelas, den insatte lyckades säkert på reda på spelplats via Syrianskas hemsida, dåligt Blacka.

Det har varit dåligt med folk på träningarna och många verkar skita i det, Sundell vill inte belasta sitt knä, Fredda har flyttat till Småland & Anton Bäckstedt jobbar ihjäl sig och har inte synts till sen Kimstadsmatchen. De två senaste passen har körts tillsammans med juniorerna pga att det varit så lite folk på träningarna. Tråkigt att så många väljer att skita i det enbart för att det går dåligt, eller finns det en annan förklaring till detta ökande missnöje?

Imorgon tar Blacka emot serietvåan Rimforsa som är mitt uppe i guldracet tillsammans med Kimstad och Kurdiska. Man är 4 poäng efter Kimstad och det känns som att det ska mycket till om man ska komma ifatt med tanke på att det enbart återstår 3 omgångar. Rimforsa är väldigt hemmastarka och har tagit majoriteten av sina poäng på hemmaplan men man ska väl ändå ses som favoriter imorrn känns det som. Sundell är borta, Anton jobbar och juniorerna har match, Matte Eriksson avstängd dessutom. Jocke.P kommer att vara med trots detta och rykten säger att Joel Eklund som inte tränat sen Glan brann finns med i truppen.

Nu gäller det att rannsaka sig själv och spela av resten av säsongen på ett bra sätt till att börja med imorgon. Blacka har nu 3? raka förluster och inställningen har inte alls varit på topp i de senaste matcherna och nu väntar alltså ett hungrigt Rimforsa och veckan efter det ett revanschsuget FFK på Grosvad.

Trots de påstådda arbetspassen har Puls-Anton synts till på Puls förra fredagen samt lördagen, han var även ute i onsdags och har redan ikväll setts på Puls. Behöver jag säga att han ska till Puls imorgon också?

Trolig startelva, ren chansning då jag inte har någon aning.

Fredda
Helle, Larsson, Svanberg, Eklund
Wazza, Jocke.P
Jocke.J, P.Larsson, Wall
Chamakh

Ren chansning som sagt, ursäkta om jag glömt någon som är given.

Blackabloggen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Copyright © 2011 Skärblackabloggen. Alla rättigheter är reserverade.
Designen är gjord av Simon Josefsson