Allmänt - Truppen - Intervjuer - Matcher - Träningar - Wieselgren

Inför: Kimstad Golf - Skärblacka IF

STORT hatmöte på gång. Imorgon 12.00, svensk tid blåser domaren igång vad som troligtvis är en avgörande match för hur säsongen kommer sluta för traktens två lag.  Ingen lätt uppgift väntar Skärblacka då man gästar Kimstad. Spökena från förra matchen lär fortfarande ligga kvar i spelarnas huvud. Matchen kommer tyvärr, för Skärblackas del, att spelas utan den hetlevrade Robin Rambo Wazza Pelé Wieselgren som i förra matchen mot Kurdiska snackade till sig ett gult kort fem minuter in i andra halvlek trots löften om att hålla sig lugn. Det gula kortet innebär att Wazza samlat på sig för många gula och är därmed avstängd imorgon.

Avstängd är även lagets rivjärn i anfallsspelet Fredrik Frippen Chamakh Fridström. Mot Kurdiska blev han i straffområdet stämplad fult och for upp och knuffade Kurden.  Domaren tvekade inte en sekund och visade ut…FRIPPEN.  Skandal från domarteamet och tydligen var det ett par jävla färskingar på linjen. Det var en av dem som skuttade upp och ner efter incidenten, viftandes med flaggan och insisterade på att det var Frippen som var boven i dramat. Om du trodde att dagens domarteam var nöjda med att visa ut Frippen trodde du fel. Tydligen har de i princip polisanmält Frippen för grov misshandel iom knuffen. Frippen ska dock lämna in ett brev med sin syn på saken så det löser sig, sa mannen som sket i sadeln.


Matchen imorn då! Vad har spelarna att ”se fram ” mot? Ja, bland annat har Kimstad sen förra gången lagen möttes värvat traktens klubbhora.  För dålig för Smedby så återvände han till femman. Det var ett enkelt val för Jalkemo och trots alla rykten som florerar upplever inte Jalkemo att det känns konstigt att dra på sig Kimstadtröjan. Jalkemo har nu representerat Skärblacka, Vånga IF, Smedby och nu Kimstad. Jag har för mig att han även vart aktiv i BK Vingen, då som innebandyspelare. Skulle fan inte förvåna mig om han lirat i Norzaa med.


I övrigt har vi flera gånger nämnt att de värvat ihop ett storlag med femmans mått mätt. Ekeroth, Ljungström, Petterson från Sleipner och några till jag inte vet namnet på. Rykten på byn säger även att Peter, tränaren, ska snöra på sig skorna och delta imorgon. Peter som har ett djupt hat mot FFKbloggen sägs avsky Skärblacka IF minst lika mycket och kommer sätta skräck i Skärblacka imorn med vansinniga tacklingar i maghöjd. Peter är även mycket, mycket, mycket känd häromkring för sin snabba tvåfotare och även skottfinten sägs vara något till och med Bäckstedt dreglar över.


Kimstads målvakt Andreas sägs vilja ta revansch på Anton efter att denne avsiktligt/oavsiktligt satt ett knä i skallen på målvakten i förra mötet, så det vår unge spjuv får allt se upp.


På mitten finner vi ju den avdankade liraren Sama som säkert kommer göra det han ska. Även den finurlige Tobias Ekeroth finns att hitta där samt Jalkemo.


I anfallalet finns den före detta målspottaren Ljungström som bröt en måltorka nöstan lika lång som Micke Dahlbergs i Gefle, mot Skärblacka förra gången. Har la stänkt in ett par baljor efter det. Sleipnerliraren Fredrik Pettersson är på ena kanten och Matte på den andra. Kapten Bergdahl är bortrest enligt Kimstads införrapport och även Sebastian Lindgren saknas.


Jag gissar på följande elva imorn: Andreas; Oscar Månsson, Ekeroth, Vångestrand, Robin Andersson; klubbhoran, Sama, T.Ekeroth; Petterson, Matte, Ljungström.


Skärblacka då. Bäckstedt är den stora stjärnan, givetvis. Senast idag berättade han hur folk på Puls hälsat på honom förra helgen. ”Klart folk vet vem man är” skrattade Bäckstedt och drog sitt fula hår bakåt. Sundell är borta med knäskada. Wieselgren och Frippen är avstängda. För att inte tappa chansen att ta hem skiten behöver Skärblacka vinna matchen och då behövs en Bäckstedt som inte går ut skadad efter 15 minuter. Hela vägen från Jönköping reser Holmgren som hävdar att det inte finns något som skulle hindra honom från att spela en match för Skärblacka IF. Helle sägs ha gymmat extra mycket i veckan och hatar Kimstad något oerhört. Svanberg och Matte klickar klockrent tillsammans och finns det verkligen en plats för Sundell när han återvänder? Jocke P har inte vart lika bra som han var i våras, eller så är det helt enkelt att man vant sig vid hur duktig han är. Det tror jag. Larsson krigar på som vanligt. Leder även skorstensligan. I anfallet saknas lite spelare och det betyder att Bäckstedt inte har tid att fjanta runt och tänka på nästa utgång. Kamma håret, ät en rejäl frukost och förfan unge man. Sköt kvällsplanerna efter matchen!


Förväntad startelva: Holmisen; Helle Svanberg, Matte, Wall; Larsson, Jocke P, Ponta; Lindgren, Bäckstedt, Jocke J


Tror det blir en promenadseger för Skärblacka. 0-7. Bäckstedt gör alla mål.


I övrigt möter FFK Kurdiska och jag är nog inte ensam om att hoppas på en FFK vinst. Kurdiska beter sig som vidriga as på planen. De spottar på motspelare, trakasserar domare och är allmänt ouppfostrade i sättet de uppför sig på plan.


Vi ses på Krokhagen imorn 12.00!


Cheers

Blackabloggen

 


Kommentarer
Postat av: Pär

Vilket jävla huvud han har den där Bäckstedt rent ut sagt. Tragiskt hur pojkspolingen beter sig. Jag håller med om att han har talang men han behöver ju inte skryta om det så förjävligt.

2011-09-03 @ 00:03:36
Postat av: Nawzad

Knullar er o era döttrar. Ni fick det ni förtjänade.

2011-09-03 @ 15:03:18
Postat av: Blackabloggen

Den enda i laget som är pappa är Jukka och han har en 17-årig son. Jag antar att ni inte är homosexuella?

2011-09-03 @ 17:46:10
Postat av: Div 4 nästa!

Kurdiska bär sig åt..? Som om ni skulle har chans på seriesegern då? Ni har inget i fyran att göra ändå. Ni har ju mer fokus på att trakassera och hänga ut enskilda personer i Er blogg som går ut på just detta - att reta upp och skapa snack i omklädningsrummet? NI börjar bli kända i hela div 5 mellersta... En sak slår mig dock. Tillhör denna blogg huvudföreningen? Står föreningen bakom personangrepp och könsord? Ni kan ju alltid svara att det är valfritt att besöka etc, men läser man lite bakåt denna säsong, så ser man en röd tråd. Pajkastning och skitsnack! Det verkar vara viktigare än sakliga analyser. Synd.

2011-09-03 @ 22:33:42
Postat av: En av FFK-bloggarna

Nu steg Blacka-bloggen i mina ögon! Humor och ärlighet i kombination med en form av finess. Otroligt bra inför-rapport!

2011-09-04 @ 02:49:07
Postat av: Blackabloggen

Svar till Div 4 nästa.



Denna blogg tillhör inte huvudföreningen utan det är ett gäng provatpersoner som driver denna blogg för vi tycker att det är roligt. Om du följer bloggen så bör du inse att nästan allt vi skriver är skrivet med glimten i ögat. Personerna vi "hänger ut" som du väljer att kalla det känner vi privat och vi skulle aldrig kalle en person för "klubbhora" eller liknande om vi inte visste att peronerna i fråga kan ta det. Det vi skrivit om Kurdiska i slutet av denna text är fakta, så enkelt är det. Det var varit spottloskor på plan, mordhot med mera och beter an sig så tycker vi man förtjänar att höra att man beter sig som svin.

2011-09-04 @ 15:50:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Copyright © 2011 Skärblackabloggen. Alla rättigheter är reserverade.
Designen är gjord av Simon Josefsson