Allmänt - Truppen - Intervjuer - Matcher - Träningar - Wieselgren

Junior-DM

Under söndagen spelade Skärblacka juniorer dm-match. Det var en match som först skulle ha spelats på Kullerstad under lördagen men pga av väder och vind fick flyttas fram till söndagen. Det innebar samtidigt att matchen kom att spelas på Ryds konstgräs i Linköping. Då jag inte var på plats för att heja på junisarna så har jag därför fått en rapport som jag kommer att citera nedanför. 

Skärblacka - Linghem:

"Skärblacka började sådär. Vi slog mycket felpass men vi kände ändå att vi hade kontroll på matchen för Linghem var inte alls farliga. Linghem lyckades inte ens få iväg ett enda skott på mål under hela första halvleken. Vi missade dock hur mycket som helst. Vi fick dessutom Jakob skadad (problem med höften) efter 15 minuter. Då vi bara hade en avbytare med till Linköping så fick nu ingen mer bli skadad. Men självklart blev Sebbe halvskadad vilket tvingade in Jacke igen under tiden Sebbe tejpade foten. Lagen gick i alla fall till pausvilan med resultatet 0-0.

Andra halvlek började bra för Skärblackas del. Vi tog tag i spelet, fick lägen, men precis som i första så brände vi dom. Tyvärr så fick dom en frispark med 20 minuter kvar som dom trycker in returen på. 0-1. Efter det flyttar vi fram laget. Vi spelar 4-5-1, går först över till 4-4-2 och sedan till 3-4-3. Vi fortsätter att skapa lägen men vi får aldrig in bollj*veln. Vi vinner bollinnehavet med 80-20 men vi får inte in bollen. Det får Linghem och det är det som räknas."

Linghem vann alltså matchen med 1-0 och det innebär att Skärblackas äventyr i junior-DM tog slut snabbare än vad många hade trott och hoppats.

Tisdagens träning:

Dagens träning blev en träning helt utan att en enda boll rördes. På grund av den förbannade väderguden som vägrar sluta pissa ner regn och snö på oss och gör våra planer spelodugliga så var det löparskor på. Vi sprang en klassisk runda, en sväng runt på Blackas finfina gator i skuggan av röken från skorstenen. Vi löpte alla i ett lugnare tempo då vi har cupmatch imon. Väl tillbaka hade vi ett litet teorisnack och laget kallades. Har inte full koll på alla som kallades men de som definitivt inte kommer att medverka är Kalle, Helle och Jacke. I övrigt ser Blacka ut att komma med en stark trupp till matchen som spelas (enligt ryckten) inför fulla läcktare på Söderköpings konstgräs klockan 21:00 mot Vrålballa.... nej, Bråvalla menade jag (klasskämt jag vet ;).

TOTTI


Kommentarer
Postat av: Awsome

Hoppas på skortstensligan i år igen!

2012-04-22 @ 11:17:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Copyright © 2011 Skärblackabloggen. Alla rättigheter är reserverade.
Designen är gjord av Simon Josefsson