Allmänt - Truppen - Intervjuer - Matcher - Träningar - Wieselgren

Träning 3 april

Idag är det tisdag och som vanligt betyder det träning för skärblackas killar. I detta inlägg kan ni läsa en rapport om dagens träning men innan den kommer så måste jag bryta emellan med att meddela om en ny spelarskada i truppen. Lagets målvakt Jack, drabbades i samband med måndagens IFK-match av en dråplig skada då han bröt tummen. Hur skadan har uppkommit är ännu oklart men rykten säger att det var en "olycka" som orsakade skadan. Klart är i alla fall att det blir minst 2 veckor i gips innan han kan vara tilbaka mellan stolparna. Att Jack får ett par stödhjul och en balansplatta av tomten senare i år kan vi bara hoppas. Krya på dig Jack önskar vi på bloggen!

Så till rapporten från träningen. 21 starka lirare hade slutit upp på Kullerstad. Och så va Ponta Strandberg där också. Pressa satte efter en kortare genomgång av tidigare helgens matcher igång träningen som började med lite jogg och spel i kvadraten. Yngst började i mitten vilket i alla fall Tom tyckte va bekvämt då hann slapp att leta ihjäl sig efter en kvadrat där det var minst två yngre än honom. Efter kvadraten så följde ett par avslutningsövningar. Eller det var tanken i alla fall. Spelarna ägnade dock mesta tiden av övningarna att springa efter bollarna långt ut på gärdena bakom mål. Nu förstår jag varför vi har dragit ner på fysen. Vi får ju ändå välbehövlig löpträning under dessa övningar. Smart tänkt Pressa ;)

Efter en stunds "löpande" fick sen Micke nog. Han hade nu inte mer hår att slita. Isället delade han in spelarna i två lag i hop om att få något att glädja sig åt från dagens träning. Det var nu dags för det avslutande tvåmålsspelet. Matchen innehöll dock inte något bländande skönspel, men det var mest pga att Kullerstads matta för ovanlighetens skull var extremt stutsig. Det gjorde att bollen blev mycket svårbehandlad. Kamp präglade matchen men några fina kobinationer lyckades ändå lagen att åstadkomma. Tror i alla fall att det blir en uppryckning från alla till torsdagens träning då lagena till helgens matcher skall spikas.

Tänkte till sist avsluta med ett par dagens:

Dagens mål: Mål? Vem behöver mål?

Dagens fulaste: Kapningen bakifrån på Henke under avslutnigs... ehh. ursäkta, jag menade löpövningarna. Men vem var det egentligen som kapade?

Dagens debutand: Bam-Bam som gjorde sin första träning i målet sedan han skrev på för Blacka under vintern. Välkommen!

Dagens solklaraste: Genomgången av kommande veckors träningstider. Vi tränar alltså.... nae f*n jag vet fortfarande inte. Kolla hemsidan för exakta tider.

TOTTI


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Copyright © 2011 Skärblackabloggen. Alla rättigheter är reserverade.
Designen är gjord av Simon Josefsson