Allmänt - Truppen - Intervjuer - Matcher - Träningar - Wieselgren

Träning 5 april

Torsdag och dag innan match. Det betydde att det var en lättare träning som skulle genomföras på Kullerstad. Då coach Pressa var lite krasslig för dagen fick Jukka och Fidde hjälpas åt att hålla i träningen som 18 spelare hade dykt upp till. Träningen började med en lättare uppvärmning. Det klassiska 2 varv runt plan tillämpades även denna träning. Detta följdes av att halva gänget körde lite smålagsspel medan den andra halvan körde lite avslutningsövningar innan man skiftade övning. I smålagsspelet blev det lag som släppte in mål straffade och fick till exempel göra sit-ups eller liknande. Bara ett lag lyckades att slippa bli straffade. Inte helt oväntat slapp mitt lag att bli straffat :)

Träningen avslutades till sist med matchspel på halvstor plan. Detta för att antalet avslut skulle öka. Det finns egentligen inte jättemycket att rapportera om mer än att kvalitén på spelet var betydligt bättre den här träningen än i tisdags.

Grej-of-the-day: Sako´s lobbmål under matchspelet (meningen eller ej). Det var snyggt!
Efter träningen kallades laget till helgens matcher mot Trix. Truppen till matchen på fredagen var enligt följande: Bam-Bam, Helle, Kalle, Ante L, Danne Larsson, Jocke A, Matte, Jacke, Sebbe, Emil J, Emil F; Jonte L och Henke.
Truppen till söndagsmatchen var ännu inte helt spikad.

TOTTI

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Copyright © 2011 Skärblackabloggen. Alla rättigheter är reserverade.
Designen är gjord av Simon Josefsson