Allmänt - Truppen - Intervjuer - Matcher - Träningar - Wieselgren

Hemmapremiär

Solen lyser och det är en klarblå himmel. Inte bara en bra dag utan en perfekt dag för en hemma premiär. 
 
Blacka fick stryk i premiären borta mot Azech med 2-1. Men den matchen är redan glömd och nu väntas NIF Bosna på den vackra Blacka IP. Bosna som vann sin premiär mot Linghem med 3-2 ser starka ut på pappret då man har fått en del spelare från dem högre divisionerna. Med spelare som Haris Dozo och Armin Ugljanin så vet vi att Bosna kommer bli en tuff match. 
 
Blacka kommer troligtvis starta: 
 
Mål: Jack Nordholm
Ingen av målvakterna har varit säkra första handsval.  Det är mer eller mindre 50/50 om vem som kommer starta varje match. Idag är det iaf Jack som vaktar blackas mål och idag har han massor att visa. 
 
HB: Ponta Welen
Har spelat bättre och bättre på sistone... Ponta har en riktig hög högsta nivå och den hoppas vi på att få se idag.
 
MB: Felix Lellep
Den spelaren som imponerat mest i blacka under 2014. Har spelat med ett bra självförtroende och visar sin styrka och längd i backlinjen. 
 
MB: Andreas Larsson
Ni har läst rätt. Ante Larsson gör sin debut idag och vill verkligen visa att han forfarande har det i sig.  Den snabbheten Larsson har kommer bli en viktig del i Blackas försvar framöver. Fan va kul att se han igen, äntligen.
 
VB: Jonte Lindgren
Går ner som vänsterback idag efter att Frippen fick problem med ljumsken under tisdags träningen och inte kan medverka idag. Jonte har spelat ytterback tidigare och har absolut inte gjort några fel. Ska bli intressant att se han som back idag. Jonte har så mycket potentsial. Hoppas han visar det idag. 
 
MC: Jakob Magnusson
Har spelat stabilt och varit jätte bra för blackas försvar och uppspel. Kan ändå höja sig ett snäpp och idag är nog Jacke fruktansvärt taggad. Idag kommer han bevisa alla hur bra han verkligen kan vara. 
 
MC: Jocke Poikela
Har gått ner som mittfältare nu dem senaste matcherna och har trivts bra  bredvid Jacke. Har ändå massor kvar att ge då han inte gjorde en höjdar match mot Azech. 
 
HY: Joel Eklund
Inte helt hundra på att det är Joel som kommer att starta som höger ytter. Men om han gör det så kommer blckas högerkant få en riktig slitvarg. Joel kämpar alltid för sitt lag och har inte gjort något fel när han spelat. 
 
OMC: Sebbe Svahn
Sebbe spelade offensiv mittfältare mot Lotorp där han spelade väldigt bra och gjorde en väldigt bra match. Idag får han chansen igen mot ett bättre motstånd och det är bara att visa vart skåpet ska stå Seb. Idag spelar han också på sin favorit position. Så visa dem.
 
VY: Kim Wall
Byter alltså plats med Sebbe. Ytter mittfält är en plats som Kim i tidigare ålder redan har spelat. Så han vet precis vad han ska behöva göra. Kim har en bra vänster så hans inlägg kommer bli giftiga i blackas anfallsväg. 
 
ANF: Tommy Ljungström
Det var några år sedan han spelade på Blacka IP i blacka tröjan. Äntligen är han tillbaka. Blir det mål i debuten för ljungström? Han har visat extremt bra anfallsspel i dem tidigare matcherna och han är ju så farlig framför målet. Hoppas att Tommy kan stänka in en eller två idag. 
 
 
Så ser Blackas lag ut idag mot NIF Bosna. Hoppas på en riktigt bra söndag då Blacka kan ta med sig sina första poäng för året.
 
Vi ses på Blacka IP kl 16:00!
Jag vet att jag är taggad, är du? 
 
/// 
      Junior
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Copyright © 2011 Skärblackabloggen. Alla rättigheter är reserverade.
Designen är gjord av Simon Josefsson