Allmänt - Truppen - Intervjuer - Matcher - Träningar - Wieselgren

Mindre än en månad kvar nu!

Som ni ser på rubriken så är det mindre än en månad kvar till match. Första matchen 2014. Den kommer att spelas i Linköping mot division 5 laget Malmens FF. Den 23/2 är dagen till ära.
 
Hur ser Blackas trupp ut än så länge ?
 
En liten titt på hur det ser ut:
 
Målvakter: Jack Nordholm och Simon Löfving. Båda två är riktigt bra målvakter som har olika kvalitéer. Jack är den mer rutinerade av dem två och har vaktat målet i Blackas A-lag ifjol. En riktigt bra målvakt med många kvalitéer. Simon är 20 år och har imponerat stort i B-laget. Har även fått chansen i A-laget och har även där imponerat. Torstorp borta är en match att minnas för Löfving.
 
 
Försvar: Försvaret ser just nu mindre bra ut än målvakts sidan. Man har förlorat Henka Åberg som flyttade till Stockholm. Blacka bör också vara bekymrade över att Ante Larsson inte tränar. Larsson som vann årets försvarare förra året blir ett mycket stort avbräck om han inte börjar träna. Även Ponta Welen har inte tränat sen förra året. Ett plus är att Jocke Andersson är tillbaka från sin knäskada, men kommer det att räcka?
 
 
Mittfältet: Mittfältet är nog än så länge Blackas starkaste del. Med Spelare som Kim Wall, Jocke Poikela och Jakob Magnusson så blir det mittfältet som blir avgörande vissa matcher. Nyförvärvet Axel Schylström stärker också mittfältet med sina kvalitéer. Hur mittfältet kommer se ut är det bara Lillen som vet. Rykten säger att det kommer bli Kim och Jakob som kommer spela centralt på mittfältet. Vad händer då med Axel och Jocke?
 
 
Anfallet: Blir intressant då Blacka kommer att spela med 3 anfallare. Vilka 3 det kommer att bli är en bra fråga, men jag har ett antal namn som skulle kunna spela där. Tommy Ljungström, Jonte Lindgren, Sebbe Svahn, Frippen och även Jocke P är några namn. Tommy Ljungström är som Axel ett nyförvärv för säsongen och har ett riktigt bra målsinne. Dock så har Tommy inte börjat tränat än. Spelare som Jonte och Sebbe tror jag kan göra en toppen säsong. Frippen är en spelare som alltid kämpar för sitt lag och har han även ett mycket bra målsinne.
 
 
Det var en liten titt på hur truppen ser ut.
Det jag personligen hoppas är att vissa spelare drar igång med träningen snart. Det är inte division 5 längre..
 
 
// Júnior

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Copyright © 2011 Skärblackabloggen. Alla rättigheter är reserverade.
Designen är gjord av Simon Josefsson