Allmänt - Truppen - Intervjuer - Matcher - Träningar - Wieselgren

Inför Blacka-Linghem

Ännu en omgång är snart färdigspelad, det är bara Blackas hemmamatch mot Linghem som återstår. Igår spelades resten av omgången:

NIF Bosna- Hagahöjden  2-4
Eneby- Chile Unido         1-3
Azech- Åbackarna           2-2
Dagsberg- Svärtinge        2-2
Tallboda- Torstorp           1-1

Tack vare dessa resultat så har Blacka häng åt båda hållen i tabellen. Förlorar man ikväll så ligger man bara tre poäng ifrån nedflyttning-strecket och om man tar och vinner så ligger man bara fem poäng ifrån en serieledning. Seriens vår-säsong har varit mycket intressant och det är en än så länge väldigt jämn serie. Alla slår alla och just nu finns ingen möjlighet att tippa en vinnare. 


Hur kommer Blacka att starta dagens match?

Återigen har jag inte en aning om hur laget kommer att starta. Spelare som Jonte L, Ante L, Sebbe och Tommy är återigen tillgängliga efter att ha jobbat när Blacka slog ÅBK i förra veckan. 

En startelva som Lillen kan tänkas ta ut;

Mål: Jack Nordholm
HB: Henrik Larsson
MB: Andreas Larsson
MB: Felix Lellep
VB: Anton Strandberg
HM: Jonte Lindgren
MC: Kim Wall
MC: Jakob Magnusson
VM: Sebbe Svahn
Anf: Ponta Welén 
Anf: Jocke Poikela

Försvaret:
Har spelat bra dem senaste matcherna och alla i försvaret gjorde en kanonmatch senast mot ÅBK. Målvakten Jack och de fyra backarna ska ha ett stort plus. Fortsätter försvaret som man gjort så kommer fler nollor.

Mittfältet:
Har även dem gjort ett kanonjobb! Jacke och Kim sliter som djur på innermittfältet. Danne Larsson och Anton Strandberg gjorde båda kanonjobb senast men idag tror jag det blir Sebbe och Jonte L som startar som yttrar. Även de har gjort ett jätte bra jobb än så länge under säsongen! Det som fattas för Lindgren är såklart målen.

Anfallet:
I anfallet är det mellan tre spelare. Det står mellan Ponta Welén, Jocke Poikela och Tommy Ljungström. Ponta och Jocke spelade senast och båda gjorde en mycket bra match och just därför lutar det mot att dem två kommer att starta ikväll. 


Axel är borta på grund av skada och är ikväll inte ens med på bänken. Axel som skulle vara med i b-laget i söndags fick under uppvärmningen kliva av. 

Frippen är borta på grund av avstängning, frippen fick en till match efter hans röda kort mot Torstorp.

Calle är inte heller med ikväll. Han har ställt upp mycket genom att åka från Karlstad och vara med i Blackas matcher. Idag kan han inte ställa upp då hans fruga från Amerika hälsar på. 

En intressant match väntar ikväll och vinner blacka ikväll så är man med om toppstriden.


Ikväll klockan 19:00 på Blacka IP. 
Ses där  
//
    Blacka-BloggenKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Copyright © 2011 Skärblackabloggen. Alla rättigheter är reserverade.
Designen är gjord av Simon Josefsson