Allmänt - Truppen - Intervjuer - Matcher - Träningar - Wieselgren

Förlust efter uppehållet, men Lillen ser det positiva inför Bosna

 
Blacka fick som säkert alla redan vet om stryk mot rivalen Finspång med 3-2 på Grosvad förra tisdagen. En match som spelades i lysande solsken och ca 30 graders värme. Blacka kom till matchen med en 17-mannatrupp som skulle komma igång innan höstsäsongen drar igång. Skönt att se att Lillen tar ut en stor trupp till denna träningsmatch så alla spelare får visa vad de går för.
Blacka startade matchen med en vanlig 4-4-2 uppställning och den såg ut så här:
 
 
Mål: Fredrik Holmgren
HB: Kalle Allerth
MB: Felix Lellep
MB: Ante Larsson
VB: Anton Strandberg
HM: Jocke Poikela
MC: Jakob Magnusson
MC: Axel Schylström
VM: Fredrik Fridström
Anf: Ponta Welén
Anf: Tommy Ljungström
 
Bänken: Jocke Andersson, Danne Lekander, Danne Larsson, Jonte Lindgren, Sebbe Svahn och Kim Wall.
 
 
En bra trupp följde med till Finspång och Blacka började klart bäst i matchen. Man hade bollinnehavet under större delen av matchen och i den första borde blacka gjort ett eller två då bland annat Tommy Ljungström gick runt Finspångs målvakt och sköt och bollen räddades på linjen. Hade man satt den hade Blacka tagit en ledning med 2-0 och då tror jag inte Blacka hade tappat matchen. Innan denna målchans skapade även Jocke P en riktigt bra målchans då han kom på sin högerkant efter en fin boll från Axel slår den på volley men skottet går precis över..
Jocke fick däremot revansch, efter en mycket känslig chip av Jacke kommer Jocke fri mot målvakten och gör 1-0 Blacka när han skjuter bollen i målvaktens högra hörn. Precis innan halvlekens slut har Finspång ett skott utifrån, ett bra skott som Holmgren ser ut att ha kontroll på men missbedömer och bollen går i mål. Matchens första halvlek slutar 1-1. 
Lillen hade lovat alla 17 man som var med i truppen att man skulle minst få 45 minuter speltid, och eftersom Blacka-tränaren inte gjort något byte i första så förväntades hela 6 byten till andra halvlek.
 
Anton Strandberg ersattes av Danne Larsson
Ante Larsson ersattes av Danne Lekander
Axel Schylström ersattes av Jocke Andersson
Frippen Fridström ersattes av Sebbe Svahn
Ponta Welén ersattes av Jonte Lindgren
Tommy Ljungström ersattes av Kim Wall
 
Blacka fortsatte ha bollen väldigt mycket i andra och Finspång försökte slå till på kontringar. Men i andra halvlek så var Blacka väldigt uddlösa i sista tredjedelen och man kom aldrig fram till målchanser. Jag ser Finspångs två mål i den andra halvleken som två skitmål! En hörna som man nickar in och en rensning som springs ifatt Blacka försvararen.. Blacka kommer ändå tillbaka i matchen efter ett drömmål av Jocke Andersson som slår direkt till på volley efter Jocke P:s hörna. Mycket vackert och tyvärr var det bara 5 minuter kvar på matchen. Men Blacka skulle få ett sista läge, när matchens sista minut spelas får Kim bollen utanför straffområdet och gör en mycket fin passningsfint och kommer helt ensam mot målvakten. Han väljer att skjuta bollen i målvaktens hörn men bollen ville annat och den går utanför stolpen. Blacka får stryk mot Finspång med 3-2 och det var inte den början man ville ha på höstsäsongen.
Men Lillen ser ändå det positiva i förlusten och sa efter matchen:
- Inget att vara besvikna över grabbar, vi gjorde en bra match och vårt passningsspel var riktigt bra. Det finns en del saker vi ska träna på..
 
Lillen tog sig en funderare då han promenerade hem från Grosvad. Nästa match är i serien och mot NIF Bosna.
 
 
 
 
Tre skorstenar: Kalle Allerth
Kalle gör en riktigt bra match och är en av få som får spela hela matchen, han springer upp och ner på sin kant och kämpar alltid för laget. Lika bra uppe i anfallet som i försvaret. Någon att hålla koll på nu i höstsäsongen.
 
Två skorstenar: Fredrik Holmgren
Missbedömer skottet på Finspångs 1-0 mål men gör annars en riktigt bra match. Har en del fina räddningar i andra och räddar två frilägen.
 
En skorsten: Ante Larsson
Spelade 45 och visade verkligen var skåpet skulle stå. Finspångs anfallare var snabba, jaa visst men inte tillräckligt för Blackas mittback. Ante satte stop för Finspångs anfallsspel gång på gång,och hade Ante spelat mer än 45 så hade han jagat fler skorstenar.
 
 
Skorstensligan:
 
 
17. Jocke Poikela
15. Jakob Magnusson
12. Sebbe Svahn
12. Kalle Allerth
11 Andreas Larsson
8. Kim Wall
8. Felix Lellep
5. Jack Nordholm
5. Jonte Lindgren
4. Axel Schylström
4. Pontus Welén
4. Tommy Ljungström
3. Fredrik Fridström
2. Danne Larsson
2. Simon Löfving
2. Fredrik Holmgren
1. Joel Eklund

 
 
Poängligan:
 
 
13. Jocke Poikela 9 mål 4 assist
6. Kim Wall 3 mål 3 assist
5. Tommy Ljungström 2 mål 3 assist
4. Sebbe Svahn 3 mål 1 assist
3. Jakob Magnusson 0 mål 3 assist
2. Jonte Lindgren 0 mål 2 assist
1. Danne Larsson 1 mål 0 assist
1. Felix Lellep 1 mål 0 assist
1. Andreas Larsson 1 mål 0 assist
1. Calle Allerth 1 mål 0 assist
1. Jocke Andersson 1 mål 0 assist
1. Danne Lekander 0 mål 1 assist
1. Axel Schylström 0 mål 1 assist
 
 
 
INFÖRRAPPORT  NIF BOSNA vs SKÄRBLACKA IF      !!!
 
Blacka spelar idag sin första seriematch på höstsäsongen och det gör man mot NIF Bosna borta. På den kända konstgräsplan Parken södra.. Man kommer till matchen med två tuffa träningar och en lugn efter mötet mot Finspång. Man kommer väl förbereda och mycket taggade. På gårdagens träning var det 17 spelare plus 2 juniorer som träna vilket är bra innan Bosna matchen. Nu får ni se till att det fortsätter vara så mycket folk på träningarna.
Aja skit i träningarna. Nu mera matchsnack.
 
Som alla vet hade blacka det väldigt tufft i början och fick stryk med 1-4 hemma på Blacka IP. Idag ska blacka skämma ut Bosna på deras hemmaplan. Blacka kommer med ett bra lag. Inga skador och inga avstängningar. Men tyvärr jobbar Jonte Lindgren och det är nog den ända som inte är tillgänglig till dagens match. Jag har som vanligt inte en aning om hur blacka kommer ställa upp men som vanligt så får jag chansa och min elva ser ut så här:
 
 
Mål: Fredrik Holmgren
HB: Kalle Allerth
MB: Ante Larsson
MB: Felix Lellep (K)
VB: Frippen Fridström
HM: Axel Schylström
MC: Jakob Magnusson
MC Jocke Andersoon
VM: Kim Wall
Anf: Ponta Welén
Anf: Jocke Poikela
 
Inte helt säkert dagens elva men inte omöjlig!
 
Ses idag på Parken Södra klockan 19:00, Blacka har stor revansch att ta sedan senaste mötet.
 
Äntligen är det igång igen!
 
 
 
 
 
/// Jùnior
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Copyright © 2011 Skärblackabloggen. Alla rättigheter är reserverade.
Designen är gjord av Simon Josefsson