Allmänt - Truppen - Intervjuer - Matcher - Träningar - Wieselgren

Tannefors hemma

På måndagskvällen stod Skärblacka för en ny hemmaseger och återigen en säker sådan efter en stabil insats från hela laget.
med bra försvarsspel matchen genom så kunde man till sist ta hem segern med 6-0.
Man har nu på de tre inledande hemmamatcherna en smått otrolig start med tre segrar och 18-0! i målskillnad.
Matchen startas i ganska lugnt tempo där blacka ändå äger de mesta av bollen.
Men redan efter kvarten spelad så ska Tannefors målvakt få plocka ut första bollen ur nät.
Blacka kommer fram på högerkanten i ett anfall där högerbacken för dagen Jonas Olsson följt med upp och på ett inspel in i straffområdet kan han enkelt rulla in 1-0 i bortre hörnet.
Bara några minuter senare är det dags igen för nätrassel. Lindgren löper igenom från högerkanten efter snygg kombination är han ensam med målvakten, men målvakten räddar Lindgrens avslut men på returen kan istället Kricka enkelt slå bollen i mål.
2-0 på tavlan och också paussiffror.
Stabil första halvlek av hemmalaget där man kunde satt nån mer kasse. Tannefors försöker men hade svårt att få till målchanser mot ett starkt hemmaförsvar.
Till andra halvlek sedan dödar hemmalaget spänningen relativt snabbt.
Kricka får tämligen enkelt rulla in sitt andra mål för kvällen efter fin framspelning av Kim från vänsterkanten.
Kricka kommer på bortre och med öppet mål gjordes inget misstag. 3-0 och Tannefors med stor uppförsbacke.
Av bara farten kommer fyran också bara ett par minuter senare. Lindgren får ett inlägg först där målvakten inte riktigt kan stöta undan bollen som istället hamnar på Kim Wall som kan raka in bollen. Här såg det ut som matchen avgjordes. Matchen går ner lite i tempo och bortalaget har fortfarande svårt att komma till chanser.
Man lyfter ofta mot sin stora forward, men blackas starka mittbackar städar undan de mesta.
Men blacka vill ha mer och med två hörnor i mitten av andra halvlek som resulterar i mål fullbordas resultatet till 6-0!
Chrille är uppe och gör först 5-0 med en volley vräker han sig fram. Sedan gör Matte Ericsson 6-0 på nick. Båda hörnor bra slagna från Kim Wall.
Härnäst väntar Sturefors på tisdagkväll

Skorstenar:

3: Lindgren gör en stabil match på sin högerkant och inblandad i tre mål fram. Borde gjort nåt mål själv.

2: Kim W  Mannen som öser in poäng från sin vänstersko. 1 mål 3 ass denna match. var också bra med i det som hände på plan.

Storseger mot Brokind!!

Hemmamatchen mot Brokind på torsdagskvällen blev en ren uppvisning av Skärblacka.
Segern skrevs till 8-0 och kunde blivit ännu mer om blackagrabbarna haft lite mer skärpa i avsluten och om inte deras målvakt gjort några superräddningar.
Matchen startar lite trevande och med lågt tempo första 10-15 min, men sedan börjar hemmalaget ta tag i matchen och styr det mesta.
Första hemmamålet kommer också strax därpå efter att Kricka Perfors blivit frispelad och han gjorde inga misstag utan satte säkert 1-0.
Blacka fortsätter ånga på och bortalaget har problem nu och få stopp på hemmalaget som gör 2-0 på hörna från Kim Wall som Joel enkelt kan stöta in på mållinjen.
Andreas Larsson gör sedan 3-0 från vänsterkanten och säkert avslut fullbordar målet, och halvleken avslutas med att Kim Wall sätter 4-0 på straff efter att Lindgren rivits ner.
Skärblacka hade verkligen bestämt sig denna matchen att första Halvlek från senast var en engångsgrej.
Pausvila 4-0 och bortalaget önska nog nästan att matchen var över istället.
Andra halvlek startar lite som första att Blacka börjar lite lugnt och avvaktande medans Brokind här försökte ta tag i spelet och komma närmare.
men i den 67 e minuten punkterar man matchen definitivt genom Kim Wall som gör sitt andra mål för kvällen mycket distinkt slår han in bollen i målvaktens vänstra hörn.
resten blir lite transportsträcka och man gör ytterliggare tre mål sedan genom först Joel som snirklar sig igenom bortaförsvaret och ensam med målvakten placerar han in 6-0.
hungrige Chrille Sundell gör 7-0 på ett försök till inlägg som istället tar vägen mot mål och med studs innan går över målvakten retligt in i nät. Slutresultstet fullbordar sedan Jocke Andersson med en kanon till 8-0.
Säker hemmaseger där många var bra idag i Blacka.

Skorstenar:

3: Andreas Larsson, spelade vänsterback denna afton och var mycket bra offensivt och defensivt.
Fick dessutom kröna detta med ett mål.

2: Kim Wall, Poängmaskinen 2 mål 2 ass och bättre med i spelet den här gången från senast.

1: Joel Gustavsson, bra slit och grym i luften som vanligt. 2 mål framåt också.

Nu blickar vi mot måndag och ny match på IP mot Tannefors.

Brokind Hemma!!

Brokind gästar IP på torsdagkvällen.
Gästerna som var nykomling förra året har i år startat halvtrögt och befinner sig just nu på undre halvan.
Lagens möten förra året slutade med varsin hemmavinst.
Hemmalaget Blacka kommer till matchen stärkta av bortasegern i fredagens match mot Klocket borta.

Fint väder väntas och kiosken alltid öppen så ta er ner till IP ikväll. Avspark 19:00

Klocket Borta!!

Lite försenad rapport från matchen borta mot Klocket pga tekniskt problem.
Matchen vanns av Blacka efter en makalös vändning i andra halvlek.
Men nu en liten summering från mötet. Blackagänget börjar matchen väldigt svagt och avvaktande och tillåter hemmalaget få styra matchen precis som man ville.
Man låg alldeles för långt ifrån sina motståndare och närkamperna var helt bortblåsta.
1-0 kom också inte helt ologiskt, men på ett litet tråkigt sätt då domarna inte helt kunde enas om ett inkast först. Klocket fick det till slut medans bortagänget stod och sov lite och vips träffar bollen på Blacka arm och straffen var ett faktum.
Straffen slås sedan säkert in och 1-0 på tavlan.
Bortalaget försöker sedan spela upp sig och gör sånär 1-1, men istället kontring och 2-0 vilket också blev halvtidsresultatet.
Man snackar ihop sig rejält i paus och spelarna ransakar sig själva.
Vilken skillnad det sedan blir i andra. Ett nytt hungrigt blackalag kommer ut.
relativt tidigt kommer också reduceringen efter att inhopparen Jonte P kommit loss på kanten och spelat en låg boll in i mitten som Klocket sedan rensar på egen spelare och i mål.
bortalaget tar nu över och vill mer än hemmalaget.
2-2 kommer också inte helt oväntat efter en suverän frispark från Kim nickar Kricka in kvitteringen.
Hemmalaget blir allt mer frustrerade och tappar helt spelet medans blacka kommer med chans på chans att avgöra.
Och i slutskedet gör man vändningen ett faktum via Chrille Sundell som håller sig framme och dunkar in 2-3 och också slutresultat.

Skorstenar ar denna afton:

Chrille Sundell 3, ett gediget jobb längst ner kröntes med ett matchavgörande mål.

Jonte P 2, stod för ett starkt inhopp i andra och var även inblandad i 2-1 ( självmål )

Kim W 1, ingen toppmatch denna kvällen men när det drar ihop sig vid fasta leverar herr Kim alltid som oftast.

Copyright © 2011 Skärblackabloggen. Alla rättigheter är reserverade.