Allmänt - Truppen - Intervjuer - Matcher - Träningar - Wieselgren

Sommar-uppehållet är över!

Detta inlägg kommer vara indelat i 2 delar:

1/2. Blacka IF- Azech SF 1-2 ( 1-0 )

Innan uppehållet hade Blacka match mot serieledande Azech. Blacka startade matchen med en 4-5-1 uppställning:

Fredrik Holmgren

Henka L  Felix L  Jocke A  Anton S

Danne La  Axel  Jacke  Kim  Frippen

Jocke P

Jag tyckte Blacka började matchen klart bäst och var hetare i varje duell. Azech fick dock dem farligaste chanserna under dem första 30.
Blacka tar i den 35:e minuten ledningen efter att Jocke P blivit nersparkad. Kim tog straffen men missade, men hade turen med sig och kunde sätta sin egen retur. Intelångt efter målet blir Mert Kera utvisad efter att ha fått sin andra varning. Blacka avslutar första med en 1-0 ledning.
Andra halvlek börjar som en katastrof för Blacka IF. Man släpper in 1-1 och 1-2 på mindre än 10 minuter. Berdrövligt!  Först får man en straff emot sig som är tveksam och sen är det en försvarstabbe som gör att Azech kan ta ledningen. Efter det så kommer inte Blacka tillbaka, man har matchen halvleken ut men får inga farliga chanser och Azech tar med alla poäng hem.. Ett tråkigt avslut på denna vårsäsong.

Mål: Kim Wall

Inga skorstenar till denna match eftersom ingen gjorde en särskilt bra match.

2/2 Träningarna har börjat!

Semestern är över för Blacka IF och igår hade man sin första träning inför höstsäsongen. Ett plus till dem spelarna som kom. 10 spelare kom ner till tisdagsträningen och det är alldeles för få. Hoppas på fler till torsdagsträningen. Visst kan det vara så att folk är på semester och det är den ända ursäkten, och jobb såklart.

Blackas första match kommer spelas på Parken Södra mot NIF Bosna den åttonde augusti. Blackas första match på Blacka IP kommer att spelas mot Eneby den 12:e augusti. Två matcher där Blacka vill ha revansch, då man fick stryk med 4-1 och 5-1..
Men innan säsongen drar igång igen så ska man spela en träningsmatch mot Finspång på Grosvad. Matchen spelas på tisdag den 29/7. Mer om matchen under slutet av veckan.