Allmänt - Truppen - Intervjuer - Matcher - Träningar - Wieselgren

3e raka!

Blacka ångar på och tog sin 3e raka seger i solskenet mot Hagahöjden på Himmelstalund Norra i fredags kväll, man gör det genom ett oerhört bra försvarsspel och ett väldigt uppoffrande spel. Hagahöjden tillåts endast en farlig chans under hela matchen, ett friläge som Jack enkelt räddar. Annars hade Hagahöjden en boll i nät som blev bortdömt för offside, korrekt av linjeman såg det ut som.
 
Blacka började bäst där man lyckades hitta bollar upp till mittfältet eller forwards som sedan hittade Sebbe och Jonte Lindgren på kanterna, framförallt Jonte Lindgren hade väldiga ytor på högerkanten som Blacka hittade fram oftast. Dessvärre inget mål någon av gångerna. Istället var det Tommy Ljungström som fick en utmärkt pass av Jacke Magnusson, Tommy tog med bollen och sköt i stolpen och på returen var Jocke Poikela framme och slog in bollen i öppen kasse. Effter målet började Haga hitta in i matchen via längre bollar från Hagahöjdens duktige högerback Niklas Davidsson, långa bollar som fångades upp ute på Hagas vänsterkant som aldrig resulterade i några farligheter för Blacka. I andra halvlek har Blacka chansen att punktera matchen men 5(!) frilägen brändes. Sista kvarten föll Blacka lite väl lågt med laget som resulterade i att Haga hade mycket boll, men Blacka redde ut stormen och kunde inkassera sin 3e raka vinst som tog upp laget till en sjätte plats i tabellen på 10 poäng.
  
 
 
Tre skorstenar: Andreas Larsson
Ante Larsson som efter några matcher nu har kommit in i dressen ordentligt, kanonmatch mot Torstorp och nu i fredags till och med ännu bättre, fortsätter Ante briljera såhär kommer Jack få det ganska trivsamt i målet.

Två skorstenar: Jakob Magnusson
Jacke som dom 3 senaste matcherna haft problem med sin ljumske och sjukdom visade i fredags hur man dominerar ett mittfält, kunde ha gjort 2-3 assist om frilägena hade gått i mål.

En skorsten: Jocke Poikela
Som vi sa innan, det är bara målen som fattas, Jocke gjorde matchens enda mål och blev lite av en matchvinnare. Springer i djupled och oroar försvaret hela tiden. Förhoppningsvis har det lossnat för Poikela nu.
 
 
 
Skorstensligan:
 
13. Jocke Poikela
12. Jakob Magnusson
10. Sebbe Svahn
8. Kim Wall
7. Andreas Larsson
6. Felix Lellep
5. Jack Nordholm
4. Axel Schylström
4. Pontus Welen
4. Tommy Ljungström
3. Jonte Lindgren
3. Calle Allerth
2. Danne Larsson
2. Simon Löfving
1. Fredrik Fridström
1. Joel Eklund
 
 
 
Poängligan:
 
5. Kim Wall: 2 Mål 3 Assist
4. Jocke Poikela: 3 Mål 1 Assist
4. Tommy Ljungström: 2 Mål 2 Assist
3. Sebbe Svahn: 2 Mål 1 Assist
1. Danne Larsson: 1 Mål 0 Assist
1. Felix Lellep: 1 Mål 0 assist
1. Danne Lekander: 0 Mål 1 Assist
 
 
 
 
/ Tony
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Copyright © 2011 Skärblackabloggen. Alla rättigheter är reserverade.
Designen är gjord av Simon Josefsson