Allmänt - Truppen - Intervjuer - Matcher - Träningar - Wieselgren

Blacka - Tallboda 3-3 ( 1-1 )

Blacka fick igår med sig årets första poäng när man fick 3-3 mot Tallboda hemma.

Tommy

Blacka måste verkligen få igång försvarspelet nu, att släppa in 14 mål på 4 matcher är inte ens i närheten av godkänt. Det måste bli skärpning.

Första halvlek:
I första var blacka klart bäst. Man fick en ledning efter bara tre minuter spelade genom Tommy. Blacka hade flera lägen att göra mål nummer 2. Men skotten fastnade på försvarsben eller målvakten. Precis innan halvtid så får Tallboda sitt första läge  för matchen och kvitterar.  1-1 i halvtid. Mycket orättvisst.

Andra halvlek:
I andra väljer Lillen att ta upp Jocke på anfallet och köra en 4-4-2 uppställning.
Den andra halvleken startar inte som en första slutade. Tallboda blev hetare ju mer matchen gick. Men det var ändå blacka som tog ledningen med 2-1 genom Jocke P (fin pass av Kim). Men Tallboda kvitterade inte långt därefter och 2-2 var ett faktum. Blacka får i den 66:e minuten en billig straff då Jocke blir knuffad. Jocke tar den själv och lägger den säkert i vänstra hörnet.
Men som sagt. Tallboda är hetare i andra halvlek och återigen så kvitterar man genom en frispark från kanten, en miss i blackas markering. Sen har Tallboda en del riktigt bra lägen att avgöra men matchen slutar 3-3 och båda lagen är nog ganska besvikna.

Målskyttar: Tommy, jocke P 2
Assist: Kim

Tre skorstenar: Kim Wall
Spelade riktigt bra igår. Kämpade hela tiden och gjorde ett kanon jobb i 90 minuter. Fick en onödig varning men inte ens varningen kan ta bort hans tre skorstenar.

Två skorstenar: Jocke Poikela
Gjorde ingen bra första halvlek. Men hans andra var riktigt bra. Gick upp som forward och gjorde ett mycket bra jobb. 2 mål blev det också.

En skorsten: Joel Eklund
Kom upp bra i anfallen och gjorde ett bra jobb i försvaret. Vänsterback är där Joel ska vara och det visade han igår.