Allmänt - Truppen - Intervjuer - Matcher - Träningar - Wieselgren

Uppstart 2013!

2013! Japp året är här! Året då Blacka åter igen kommer spela i division 4 efter att ha spenderat ungefär 20 år i dem 2 lägre divisionerna. Så alltså ett nytt år och vad har hänt i Skärblacka dem första veckorna 2013?

Försäsongsträning:
Försäsongsträningen är i full fart och Blackas hjältar krigar för fullt på alla träningar! Tisdagar, onsdagar och fredagar är dagarna Blacka tränar. Tisdagarna tillbringas i Skärblackas sporthall mellan 20:00-22:00. Onsdagarna är det EasyLine på Hälsobruket som gäller för Blacka och det är Stina Pressfeldt som håller i träningen. På fredagarna är det enbart fotboll och den varar i en timma i teknikhallen. Imorgon är det en ny vecka och ännu mer träningar. En sak ska ni veta! Grabbarna jobbar för fullt. Skärblacka ska även på träningsläger den 15:e mars och den varar till den 17:e.

Övergångar:
Nu i helgen blev det även officiellt att Fabian Jalkemo är klar för Skärblacka IF. Han valde att lämna Kimstad GOIF för ett storsattsande Blacka IF. Han har tränat med Blacka nu i vinter och känt på det och kommit in bra! Tillslut bestämde han sig för att skriva på. Jalkemo spelade förra året som mittback men kan spela så mycket mer! Kan även spela ytterback och innermittfälltare.
Jag har även tagit i kontakt med Blackas tränare Micke Pressfeldt och han sa om värvningen:
Det blir förhoppningsvis en bra försvarsvärvning. Det jag sett än så länge på träningar har sett mycket lovande ut.

Return of the King?
Vinsten mot Gusum med 4-0 var han med! Han firade även seriesegern med laget i Rådhuskällarn! Det var i oktober och efter det? Ingen visste, killen bara försvann. Efter att fått priset som Årets Rookie kände han kanske att det var dags att vila för att samla sig tills den riktiga träningen drar igång. Så nu efter nyår är han tillbaka! Vem? Jo Pontus Welen såklart. Return of the king? Haha vem vet! Gjorde en kanon säsong förra året och han kommer även iår vara en viktig del i Micke Pressfeldts planer.

Rykten:
Är han tillbaka till Blacka? Han har tränat till och från och ingen vet vad som händer i huvudet på Anton Bäckstedt. Vad jag har hört så är det så att han självklart vill vara kvar i Smedby AIS men man vet aldrig! Bara Bäckstedt vet!

Övrigt:
Även östgötacupen är lottad! Blacka får vinnaren mellan division 5 lagen Loddby IF och AC Studenterna. Kommer man vidare där ifrån får man Assyriska IF.

En intressant säsong närmar sig och ett intressant lag som vi kommer att få se!
Blacka spelar även träningsmatcher och den första matchen är om mindre än en månad.
Blacka Bloggen är på hugget! Ska 2013 bli lika bra som 2012? Haha inte en chans att det kommer bli! Iår blir det så mycket bättre!!!

// Blacka-Bloggen !!

RSS 2.0
Copyright © 2011 Skärblackabloggen. Alla rättigheter är reserverade.
Designen är gjord av Simon Josefsson