Allmänt - Truppen - Intervjuer - Matcher - Träningar - Wieselgren

Teknikhallen 7/4

17 spelare hade igår samlats i teknikhallen och var oerhört laddade eftersom det inte blev någon fredagsträning förra veckan. Dagen till ära hade en spelare från fosterlandet England valt att träna med Blacka, Cowell hette han och vi återkommer till honom senare i texten.



Three lions on our chest!

Man körde som vanligt uppvärmning och detta följdes upp av kvadraten. Efter denna övning som måste vara bra eftersom Barcelona använder sig av den väntade skott mot målvakterna. Efter några varv så kastade Holmgren av sig handskarna och skrek KUKEN så att hela Norrköping hörde det. "Fingerhelvetet gjorde så jävla ont" sade Holmgren efter träningen.

Efter denna övning väntade tvåmål och eftersom man var ojämt antal spelare så fick ett lag spela med en man mindre halva tiden sedan bytte man. Det ofärgade laget bjöd på ett väldigt imponerande försvarsspel med Sundell i spetsen och gjorde 3 mål och släppte in ett (3 meter offside) när man var en mer. När det var de orangeas tur att vara en man mer med Wieselgren i spetsen lyckades man inte göra ett enda mål, absolut inte godkänt. Deras farligaste läge kom när Jocke Johansson snappade upp en dålig pass från Holmgren till D.Johansson men Holmgren kom snabbt ut och rättade till sitt misstag genom att rädda friläget.

Engelsmannen Cowell levde upp till sitt hemlands rykte och bjöd på två mycket höga skrik med frasen "F*ck off" Vad jag har hört så väntat avstängning för Cowell i två matcher så om han väljer att skriva på så kommer han med största sannolikhet missa de två första matcherna eftersom FA har fått nys om händelsen. Träningens bästa spelare var Chrille Sundell som höll ihop försvarsspelet på ett imponerande sätt i det ofärgade laget.

Bevakning av Wieselgren



Äntligen är bevakningen tillbaka efter några dagars frånvaro. Wieselgren har enligt rapporter varit ganska lugn denna vecka och så även idag. Dock skulle han inte heta Robin Wieselgren om han inte bjud på någon händelse som är värd att rapportera. Idag handlade det om att Wieselgren slog en felpass som Felix? bröt och kontrade mot Robins lag. Trots att det blev en farlig omställning stod bara Robin kvar och struntade fullständigt i att återerövra bollen han precis hade tappat. Ännu ett tecken på den stjärna han är.

Slutligen ska det tilläggas att i och med Sundells avhopp som kapten så har bindeln åter igen tilldelats Andreas Larsson som haft den de två senaste säsongerna. Larsson som tidigare hoppat av under säsongen tilldelas den nu alltså igen och kommer leda laget under säsongen.

Tyvärr kommer jag inte ha tid att skriva en införrapport idag inför matchen mot Sonstorp men det kommer givetvis en matchrapport på söndag/måndag. Ett tips för Skärblacka är dock att hålla koll på Fredrik "Kalle" Pettersson om han nu spelar. En oerhört duktig spelare som jag tror Skärblacka kommer få väldigt stora problem med på det centrala mittfältet.

/Mou

Kommentarer
Postat av: FFK

Se upp med Oskar Pettersson istället, yttermittfältare som förra året spelade i FKL i Linköping.

2011-04-09 @ 12:18:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Copyright © 2011 Skärblackabloggen. Alla rättigheter är reserverade.
Designen är gjord av Simon Josefsson