Allmänt - Truppen - Intervjuer - Matcher - Träningar - Wieselgren

Dagens träning 11/2 Skador, Skador, Skador

Skärblackas seniorer och juniorer samlades idag 21:00 i Norrköpings teknikhall och var allihopa väldigt fotbollssugna. Ca 60 minuter senare när träningen led mot sitt slut fanns dock tankarna på allt annat ät det fotbollsmässiga i klubben. Flera spelare har pratat om träningen som den sämsta någonsin och vi kommer därför inte lägga någon vikt vid att analysera träningen i dagens inlägg.

Med ca 3 minuter kvar av träningen var olyckan framme, lagets mest? skadedrabbade spelare Pontus Strandberg skulle avlossa ett skott men fastnar olyckligt i marken och foten knakar till. Flera spelare hörde smällen och tankarna föll genast på ett benbrott. Det kallades på ambulans och många fruktade det värsta.Ambulansen var fort på plats och lindade in Strandbergs ben i någonting, sedan bar det iväg mot akuten. Trots skadan liveuppdaterade Strandberg via Facebook om hur det gick. "Han sa att han trodde det var fraktur men ska rönka nu så får se :) hoppas på det bästa" Var den första kommentaren Strandberg skrev efter att ha träffat en läkare. Några minuter senare fick vi dock det positiva beskedet att Ponta klarat sig ifrån en fraktur. "Inget brutet :) AAa det var riktigt skönt, kryckor ett tag bara sen är jag fit for fight :)" Oerhört skönt att det inte var så allvarligt som det först verkade för Strandberg men detta var bara början för denna olyckliga dag för Skärblacka IF.Precis efter att ha fått beskedet om Pontas skada får jag reda på via Facebook att Skärblackas lagkapten Chrille Sundell skadat nyckelbenet under en innebandymatch. Efter mycket att försökt ta reda på om det vekligen stämmer så kommer Sundell själv med beskedet "Komplicerat nyckelbensbrott, operation väntas. Metallplatta in och ca 8 veckor borta." Självklart är detta ett enormt avbräck för Blacka som tappar sin kapten under hela försäsongen. Dock känns inte det inte i närheten av för hur synd jag tycker om Chrille personligen. Sundell har haft väldiga skadeproblem genom åren och det är först under förra säsongen i Vånga han har kunnat visa sig från sin rätta sida. Jag vet även hur extremt laddad Chrille varit inför kommande säsong och hur roligt han tycker det har varit sen han kom till Blacka. Förhoppningsvis går rehabiliteringen bra och Chrille kan vara fit till seriepremiären. Krya på dig önskar vi på Blackabloggen, du behövs.

Med tanke på det som hänt ikväll så känns det aningen svårt att skriva om annat men jag ger det iallafall ett försök. Som ni ser så har vi fått upp en ny design till bloggen och det kan vi tacka laget egen Simon Josefsson för. Jag persnoligen är mycket nöjd med resultatet och vi är väldigt tacksamma för hjälpen.

Bevakning av WieselgrenNy bild dagen till ära och en väldigt anonym Wieselgren på dagens träning enligt flera rapporter. Han sägs dock ha skjutit ca 20 skott men inget av dessa gick i mål enligt en av mina källor. Dagens Wieselgren kommer som så många andra gånger handla om hans vara eller icke vara i Skärlacka IF kommande säsong. Signaturen "facebookande" kommenterade vårt förra inlägg angående att Wieselgrens flickvän tycks ha invändningar åt att Robin lämnar henne på en fredagkväll och åker och tränar. Han undrar även hur detta kommer gå. Givetvis är detta oroväckande, framförallt med tanke på att Skärblacka tränar 3 gånger i veckan denna säsong. Vi hoppas givetvis att det är ett skämt och att han inte alls menar allvar med statusen. Inte skulle väl Wieselgren kunna sluta helt med fotboll enbart av denna anledningen? Jag har personligen svårt att tro det.


Det var allt för idag och se nu till att lämna "krya på dig kommentarer" till Sundell är under, något jag vet att han skulle uppskatta. Vi hoppas även att Ponta Strandberg så snart som möjligt är tillbaka i träning.

Nu ska jag gå och lägga mig och ladda inför morgonens möte där förortsgänget från Salford ska ta sig ann den enda klubben som ligger i Manchester, city.


Krya på dig Chrille

/Mou

Kommentarer
Postat av: Playa!

Krya på dig Chrille!

2011-02-12 @ 02:51:36
Postat av: Tränare SIF.

Jag kommer att ändra C Sundells träning så han kan vara med på allt, spinning/löpning så orken ska det inte vara något fel på när bandaget ska bort..

Och jag som trodde att Innebandy var en sport för Kycklingar;-)

2011-02-12 @ 19:10:47
Postat av: någon

Har ni koll på serien??

2011-02-15 @ 16:12:04
URL: http://kimstadgoif.blogg.se/
Postat av: IJa

Dålig uppdatering...

2011-02-19 @ 11:39:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Copyright © 2011 Skärblackabloggen. Alla rättigheter är reserverade.
Designen är gjord av Simon Josefsson