Allmänt - Truppen - Intervjuer - Matcher - Träningar - Wieselgren

Dagens träning 4/2

Dagens träning började med en aningen kort uppvärming ledd av den för dagens äldsta spelaren Danne Johansson. 12 seniorspelare befann sig idag i teknikhallen trots de tuffa träningarna denna vecka. Sundell kunde inte närvara på grund av en kryssning, Eriksson var på "nått jävla origenteringsläger" som Johan uttryckte det, Anton var fortsatt sjuk med var duktig och närvarade. Wieselgren hade ingen hört något ifrån men vi antar att det är hälsenan som fortsätter spöka. Wieselgren har dock setts gått konkandes på sin nyinköpta soffa idag, en oerhörd belastning för den skadade? hälsenan.Det största samtalsämnet innan träningen tog sin början var Pontus Strandbergs tröjval dagen till ära, den unga innermittfältaren bar en Liverpooltröja med trycket Carragher 23. Strandberg hånades av väldigt många, personligen tycker jag Strandbergs val är bra då spelare med sådan klubblojalitet som Carragher är svårt att hitta i dagens fotboll och de ska få den uppmärksamhet och stjärnstatus de förtjänar för det.Man delade in de 11 utespelarna i två lag och spelade futsal spel, inledningsvis var spelet tafatt och på små yter (något som även Johan påpekade en gång när han stannade spelet). Allt eftersom blev spelet bättre och vi bjöds på några riktiga delikatesser. Det började med ett riktigt mönsteranfall där Jocke Johansson och Helle passade bort motståndarnas försvar totalt och anfallet avslutades med att Larsson dök upp vid bortre stolpen och rullade enkelt in ett vackert mål.

Minuten senare var det andra lagets tur att bjuda på ett riktigt fint mål. Denna gång var det dock inte lika fint spel innan målet utan det var lagets egen Messi Robert Ahl som tog bollen på egen planhalva och dribblade bort 3 personer innan han avslutade med att skjuta bollen mellan benen på Johan son stod i mål idag.Svanberg, för dagen klädd helt i Unitedkläder stod också han för ett riktigt drömmål då han avlossade släggan från ca 20 meter och bollen sökte sig rätt upp i krysset. Trots 7manna målet hann Johan inte reagera.

Dagens träning bjöd även på lite smärta, det var Jocke Johansson som slängde sig efter en dålig pass av Helle och skrapade upp sina knän. "Aj Aj Aj" hördes i hela teknikhallen och Johansson var inte glad då han pånytt slog upp de såren Joel orsakat förra veckan när han sprang in i honom.

Bevakning av WieselgrenSom vi tidigare nämnde så visste ingen var Wieselgren befann sig idag, trots att träningen var i Wieselgrens nya hemstad hade den unga talangen tydligen inte ork för att bege sig till träningen och visa upp sig. Fruktar Wieselgren att laget fortfarande är arg på honom efter hans överfall på Jonte Lindgren sist han tränade? Det hördes viskningar på dagens träning om att det inte var släppt iallafall. Det återstår att se om Wieselgren tränar nästa vecka.

Även Bäckstedt stod idag för några kontroversiella uttalande, han sa tex "Eftersom jag är så jävla snabb" när vi pratade om hans sejour i Bosna och ja han använde orden jävla snabb. Jag har även fått en bild skickad till mig som bevisar att Bäckstedt befann sig på Puls Nattklubb förra veckan, något som styrker misstankarna om att hans virus är ett påhitt. Tränarna ifrågasatte även idag läkarnas beslut att låta Anton vila såhär länge. En sak är säker, Bäckstedt behövs för att Blacka ska uppnå sitt mål med säsongen.


Anton förra helgen

Träningens bästa spelare blev Jesper Helle i hård konkurrens med Robert Ahl, roligt att se Helle tillbaka på träningarna och med nya skor dagen till ära. Helle dominerade med briljanta passningar och stod även för väldigt många mål och visade upp vilket enormt skott han besitter.


Jesper Helle var nöjd över utmärkelsen


Bäckstedt var duktig och stöttade sina lagkamrater

Dagens träning kom dock i skymundan för en väldigt speciell händelse. Det var lagets nyförvärv Jocke Johansson som noga planerat ett skämt och bestämde sig för att göra det idag när han fick reda på att Anton skulle komma och kolla. Inledningsvis sprang Johansson omkring i en långärmad Everton tröja men när uppvärmningen skulle dra igång kom smällen. Everton tröjan åkte fram och en vit tröja i storlek xxxxs syntes på Jockes överkropp, när man kollade noga syntes ett chelsea märke på bröstet och alla började skratta och håna lagets Liverpoolfans. Detta var dock inte allt, När Johansson vände sig om brast alla ut i skratt och jag själv var nära tårar. Johansson hade med tuschpenna skrivit Torres 9 på ryggen och detta uppskattades inte alls av Anton som hånade honom under hela träningen så fort han gjorde något dåligt. Ett mycket uppskattat och planerat upptåg av Johansson som sent ska glömmas./Mou

Kommentarer
Postat av: Svahn

Kungligt av Johansson!

2011-02-05 @ 00:36:33
Postat av: Rafa

Käften Svahn!

2011-02-05 @ 16:55:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Copyright © 2011 Skärblackabloggen. Alla rättigheter är reserverade.
Designen är gjord av Simon Josefsson