Allmänt - Truppen - Intervjuer - Matcher - Träningar - Wieselgren

Spelschemat är färdigställt

Spelschemat är alltså släppt och Skärblacka inleder sin säsong den 22e april mot de nedflyttade Tallboda på Skärblacka IP. Därefter följer Hemgårdarna och Örtomta innan årets första derby väntar på Ekvallen den 14e maj. (Tur att matchen inte spelas under studentveckan så man riskerar att förlora med 6-0 igen).

Andra intressanta matcher under den första halvan under säsongen spelas den 30e maj mot Kimstad på IP och mot våra bloggkolegor från Finspång den 11e juni, även den på hemmaplan.
Jag har även idag fått väldigt goda nyheter, Blogg.se kommer innan säsongen börjar att släppa en app för Iphone som gör det möjligt för oss att liveblogga från de matcher vi har möjlighet till, mycket goda nyheter.

Jag vill även be om ursäkt för vår dåliga uppdatering i veckan, av olika anledningar har vi helt enkelt inte haft tid, bjuder på en lista med händelser under veckan i detta inlägg istället så kommer vi tillbaka nästa vecka med träningsinlägg som vanligt.
  • Jack Nordholm tränade sin första träning för säsongen, förhoppningsvis fortsätter han med det nu när han är hemma från Kalmar.

  • Det togs enskilda foton under träningen i fredags till hemsidan, förhoppningsvis kan vi använda de här på bloggen också.

  • Seniorerna mötte juniorerna på träningen i fredags, Jocke Johansson imponerade med flera mål.

  • Man spelade en riktigt grsträning med boll i torsdags, något som många spelare längtat efter.

Snart börjar träningsmatcherna och det känns att det börjar närma sig nu när spelschemat är släppt, vi kommer under försäsongen att försöka få ett kortare samtal med alla spelare samt bjuda på en stor lagpresentation där alla svarar på samma frågor och vi skriver lite kortfattat hur de är som fotbollsspelare.

Vi återkommer på tisdag med ett inlägg om träningen och givetvis fortsätter vi bevakningen av Wieselgren som är väldigt efterfrågad.

/Mou

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Copyright © 2011 Skärblackabloggen. Alla rättigheter är reserverade.
Designen är gjord av Simon Josefsson