Allmänt - Truppen - Intervjuer - Matcher - Träningar - Wieselgren

Träning 25/2 Teknikhallen

Tidigare idag publicerade jag min första spelarpresentation, Robert Ahl, och nu är det dags för min första träningsrapport på mycket länge. Under tiden jag varit mystiskt försvunnen har det varit en del aktivitet kring laget och bloggen. Bäckstedt har dragit på sig en mystisk virussjukdom men har trotsat den och jobbat ihjäl sig ute på Stadium i Ingelsta ändå. Fysträningen har också dragit i gång på allvar. Äntligen! Matte Eriksson har levt upp till de förväntningar man hade på honom och har allt som oftast vart täten när det vankats löpträning. Här på bloggen har vi välkomnat in El-Hajj Malik El-Shabaz som vi hoppas kommer vara sugen på att skriva fler inlägg framöver. Det är skönt att vara tillbaka och här kommer en rykande het träningsrapport. Bland annat har Wieselgren vart i farten igen!

Dagen till ära var Anton Bäckstedt med och kollade på träningen efter en dag av hårt arbete. Det saknades dock en hel del folk idag. Jonte Lindgren och Andreas Larsson saknades. Snacket gick om att det var någon form av födelsedagsfirande av en nybliven 19åring som gick före träningen. Det skulle spelas bowling och ätas mat och intas alkohol. Grabbar, skärpning! Det är TVÅ månader kvar tills seriepremiären mot Tallboda. Sånt här gör mig ursinnig!


Matte är i den eviga staden Rom och då kan det ju vara lite problematiskt att ta sig till teknikhallen. Sundell har som ni vet brutit nyckelbenet och på skadelistan finner vi även Ponta ”Diaby” Strandberg som fick åka ambulans förra veckan.  Ponta Larsson var spårlöst försvunnen.


Fredrik Holmgren tog en veckas helt oförtjänad ledighet och åkte till fjällen med mamma, pappa, hund och syster. Vi har än så länge inte fått in några rapporter om brutna armar och ben och enligt Holmgrens facebook ska allt vara bra. Runt 19-snåret kunde man få det lugnande beskedet ”Sista åket avklarat för den här gången! Bara ladda inför vecka 11 och Åre !!”

 

Dagens träning bestod av en helt vanlig uppvärmning följt av den populära kvadraten. Barcelona kör den hela tiden och då kan det ju aldrig slå fel att ta efter.

 


"Mes que un Club" eftersom de tränat mycket i kvadraten


Efter uppvärmningen och kvadraten var det dags för matchspel på halvplan då juniorerna valt att träna på den andra halvan. Träningen ska ha varit tämligen lugn och de som stack ut var Joel Eklund och Frippen. Rapporterna nämner inga rökare i krysset eller chippar över målvakten. Jag försöker verkligen pressa min källa på information men han hävdar bestämt att det verkligen inte finns något intressant att rapportera. Träningen lär ha varit tråkigare än Liverpool under Roy Hodgson.

 


Sömnig tillställning på Parken

 

Bevakning av WieselgrenWieselgren var ganska anonym mot vad vi är vana vid. Ibland kan det smälla som en blixt från klar himmel men det var inte alls många gånger idag, för att nämna någon?


Det var dock efter träningen som Wieselgren återigen tog platsen i rampljuset. Han lär ha sagt att ”Det gick åt helvete, så sket i det” i en privat diskussion. Desperat försökte man få Wieselgren att förstå att det är hans plikt som stjärna att ta saken i egna händer och peppa sina lagkamrater, men han var otröstbar.


Det var dagens träning. Skönt så in i helvete att va tillbaka! Imorn kan eventuellt jag och Mou snickra ihop en krönika av högsta klass som vi självklart slänger ut på bloggen. Det lär ju i alla fall komma upp ytterligare en spelarpresentation.

/ Filosofen


Kommentarer
Postat av: Anonym

Ponta Larsson var där och det var bra fart på träningen som avlutades med att det förlorade laget på tvåmålet tog sitt straff Bilder finns på eftermiddagen att beskådas på lagsidan....

2011-02-26 @ 08:56:56
Postat av: Mou

Fint att höra. Angående den felaktiga informationen angående Ponta Larssons närvaro så lägger vi över allt ansvar på Bäckstedt som gav oss informationen om vilka som tränade.

2011-02-26 @ 14:05:18
URL: http://skarblackaif.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Copyright © 2011 Skärblackabloggen. Alla rättigheter är reserverade.
Designen är gjord av Simon Josefsson