Allmänt - Truppen - Intervjuer - Matcher - Träningar - Wieselgren

Dagens träning 3/2

Hur många skulle egentligen orka med denna konditionsträning 2 dagar efter Jonnys fysträning i tisdags? Frågorna var många när Skärblacka idag gjorde sin första torsdagsträning.

Skärblacka IF börjar den här veckan träna tre gånger i veckan, man verkligen hårdsatsar på fysiken inför säsongen! idag var det återigen löpning som stod på programmet. Det är tänkt att laget ska löpa i det berömda ridhuset i Vånga när inte grusplanen är i skick för att vara på.

Men efter noga granskningar av planen beslutar Tommy Sundell att löpningen kommer ske på gruset på IP i Skärblacka istället för  att hela laget skulle ta sig upp till skogarna i Vånga och springa i ridhuset.kl 18.30 skulle alla vara ombytta och klara och det såg tunt ut, endast Holmgren, Larsson, Jonte L, Svanberg och Jocke J (knät hade tydligen blivit bättre, men han var riktigt bitter efter Evertons nederlag på Emirates i tisdags) var redo att springa.. ett par minuter efter halv dyker även Ponta S, Ahl & Joel upp,  även Danne J dyker upp precis när uppvärmningen drar igång. Lindqvist och Kim Wall var även på träningen men de var inte ombytta båda var lite krassliga, de ville ändå komma ner och stötta grabbarna som skulle löpa, Bra initiativ grabbar =)

Till själva träningen då: Det var en bana som man skulle löpa igenom, som gick runt hela grusplanen. Det börjadade med idioten, sedan vidare med grodhopp, ta varvet runt och komma till nästa kortsida där väntade sidledshopp, runt till långsidan där det var 10 m hopp på höger ben följt av 10 m på vänster ben sen trycka på sina sista krafter de återstående 40-50 meterna.
En väldigt jobbig bana, dessutom kändes tisdagens träning i benen, men blacka grabbarna malde på och även om gruset var mjukt och segsprunget sprang man 15 varv innan träningen var slut!
Jag tycker att alla grabbar visade bra inställning på träningen idag, det var jobbigt det var svårsprunget men ändå kämpar de sig igenom banan och alla pushade varandra!

Att det var jobbigt visade sig även ute på det sociala nätverket "Facebook" Fredrik Holmgren skrev "Nu är benen döda" och Pontus Strandberg skrev "fyfan för denna träning" det var en tuff träning helt enkelt men kanske det som behövs när målet ändå är att komma topp tre i årets division 5.

Bevakning av WieselgrenWieselgrens hälsena fortsätter spöka och jag tror aldrig en häl varit lika omtalad i ett samhälle som Wieselgrens häl är just nu. Jag hörde senast igår ett äldre par diskutera den på konsumplan.


Nästa träning är alltså imorgon i Norrköpings teknikhall 21:00, samling sker på IP 20:15./Mou & El-Hajj Malik El-Shabazz

Kommentarer
Postat av: Ponta

Även Joel dök upp i samma veva som kim och ahl kom.

2011-02-04 @ 10:31:10
Postat av: Mou

Tack det är ordnat, detta är andra gången på en vecka El-Hajj Malik El-Shabazz glömmer bort en deltagare på träningen. Skärpning utlovas i fortsättningen.

2011-02-04 @ 12:23:05
URL: http://skarblackaif.blogg.se/
Postat av: Billa

Wieselgren = Skärblackas Akilles?

2011-02-07 @ 01:09:20
Postat av: Mou

Aldrig tänkt på det men det är för tusan sant. En oövervinnerlig krigare med en enda svaghet, hälen.

2011-02-07 @ 16:12:11
URL: http://skarblackaif.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Copyright © 2011 Skärblackabloggen. Alla rättigheter är reserverade.
Designen är gjord av Simon Josefsson