Allmänt - Truppen - Intervjuer - Matcher - Träningar - Wieselgren

Dagens träning 1/2

Endast 12 seniorspelare samlades idag på första träningen efter Stegeborgscupen. Hade Jonnys fysträning skrämt upp laget eller var det Premier League matcherna som höll folk hemma? De goda nyheterna var att Eriksson tillfriskat från sin sjukdom samt att Sundells ryggont verkar ha gått över.

Idag började man att träna redan kl 8.. Det var dags för den så kallade tekninklöpningen som laget kört nu ett par säsonger.. så det var inte så nytt för en del, men vi har ju som sagt ett gäng nyförvärv som såg undrande på när det drogs fram plintar och tjockmattor.

Efter att Johnny haft genomgång av banan och dragit igång den tyska techno musiken så drog löpningen igång, det var Holmgren som fick ta täten eftersom han kan den här banan utan och innan. Det var ajax stege, sidledshopp hoppa höver plintar, balansgång sidled mellan pinnar, sedan Jeppe Helles specialité sicksack hopp (som han såklart demonstrerade innan träningen) sedan ge gärnet in i mål...

När man hade löpt 17 varv (!) Så sa Johnny stopp och utmanade laget på sten, sax, påse, vann laget blev det 3 varv till vann johhny 7 varv till vågade laget inte anta utmaningen blev det 5 varv.. En del ville ta och springa de där 5 varven så man fick det gjort.. Men Pontus Larsson går fram och utmanar Johnny och han vinner efter snygga psykningar och genom att sträcka fram saxen när johnny valde påse, självklart blev laget nöjda eftersom man redan hade sega ben.


Bild från dagens träning

Det blev alltså 20 varv i denna bana.. Därefter trodde laget att man skulle få spela lite boll men så blev inte fallet.. efter att man fått kolla vad ställningen var i alla PL matcher (laget är som sagt väldigt intresserade av denna fantastiska fotbollsliga) Det var båda besvikna (arsenal supportrar) och glada spelare (united supportrar) som återvände ner till planen...

Dock fick man istället för att spela tvåmål gå upp i omkläddningsrummet för lite styrkeövningar smatidigt som juniorerna fick spela lite futsal. Det var armhävningar, sit-ups, rugglyft och benövningar.. man körde 3 varv med dessa övningar.. sedan fick man spela två mål!

Det blev inte det bästa vi fått sett från blacka under träningarna denna säsong. Spelarna var trötta efter både löpning och styrka, det blev varken skönlir eller högt tempo och Holmgren fick spela utespelare pga sitt stukade finger. Man såg att killen inte alls är van att spela ute, dock är det inte fel på hans kämpaglöd. Han blev även kallad "jävla snubbelfot" av Kim Wall något som Johnny Lindqvist i målet fann väldigt roligt

Bevakning av WieselgrenÄven idag stoppade hälsenan Wieselgren från spel och väldigt många börjar bli oroade över Wieselgrens hälsena, hur allvarligt är det igentligen? Förhoppningsvis kan Wieselgren kolla upp den i veckan och återvända till spel nästkommande vecka.

Även Bäckstedt missade dagens träning och hans virussjukdom fortsätter spöka, trots detta sågs han jobba på Stadium idag. Har virussjukdomen gått över och Bäckstedt var enbart hemma för att slippa allt tjat om Torres övergång till Chelsea? Misstankarna finns men jag tror aldrig vi kommer få svar på den frågan.Seniorerna som befann sig på dagens träning var
Holmgren
Sundell
Eriksson
Svanberg
Wall
P.Larsson
Ahl
Larsson
Lindqvist
Eklund
Helle
D.Johansson

Jocke Johansson sägs ha missat träningen på grund av en knäskada men det råder starka misstankar om att det var Everton som lockade för Johansson.Om jag nu förstått det hela rätt så är nästa träning på torsdag i Vånga, man ska vara ombytta för fys på grus och samling sker på IP 18:00. Vi kommer givetvis att skriva om både torsdags samt fredags träningen som sker i teknikhallen.

Det känns skönt att fösäsongen ängtligen på riktigt har kommit igång och snart börjar även träningsmatcherna, det kan bli en mycket rolig säsong detta.


Skärblacka IP en sensommarkväll 2010

/Mou & El-Hajj Malik El-Shabazz

Kommentarer
Postat av: Jonny

ni glömde Daniel Johansson som var en av dom bättre på teknik löpningen

2011-02-02 @ 12:02:34
Postat av: Mou

Tack, det är ordnat nu :)

2011-02-02 @ 12:55:04
URL: http://skarblackaif@blogg.se
Postat av: imponerad man

sista bilden är ett riktigt mästerverk. borde rama in bilden och sätta upp på väggen.

2011-02-02 @ 13:49:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Copyright © 2011 Skärblackabloggen. Alla rättigheter är reserverade.
Designen är gjord av Simon Josefsson