Allmänt - Truppen - Intervjuer - Matcher - Träningar - Wieselgren

Läget i truppen några timmar innan slutspelet

Chrille Sundell har lämnat klarteckan och kommer spela idag trots att han drabbades av ryggskott igår, väldigt goda nyheter med tanke på alla avbräck Blacka drabbats av. Även Jonte Lindgren sägs kunna delta trots att det gick rykten om en innebandymatch. Det var två av de goda nyheterna inför slutspelet, tyvärr finns det även negativa. Matte Eriksson lämnade för ca 1 timme sen beskedet på facebook att han han blivit febersjuk och inte kan delta i dagens cup. Eriksson blir därmed ännu ett namn att lägga till listan över spelare som missar kvällens slutspel.

Eriksson, Svanberg, Wall, Johansson, Bäckstedt, Wieselgren är alltså de spelare som missar cupen av olika anledningar och jag kan inte påpeka nog hur viktiga dessa spelare är. Simon Löfving som imponerade stort igår kommer heller inte delta då Holmgren anser att hans finger är tillräckligt bra för att spela.

De spelare som kallats in från igår som jag vet är Chrille Sundell, Joel Eklund och Fredrik Fridström. Tre intressanta namn som vi inte alls sett mycket av undr de tidigare cuperna, Fridström deltog lite i AT och Sundell spelare i Billerud, Eklund gör säsongens första framträdande.

Laget kommer alltså om jag förstått det rätt se ut på följande vis:

Holmgren
Larsson
Sundell
Eklund
Strandberg
Ahl
P.Larsson
Lindgren
Fridström


Dock kan man ha ringt in en till spelare i och med Erikssons sena återbud.

Med tanke på alla avbräck så tror jag att det blir tufft att gå vidare från gruppen men vi hoppas på det bästa. Vi kommer givetvis köra live via Twitter sen.

Come on you reds!

/Mou

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Copyright © 2011 Skärblackabloggen. Alla rättigheter är reserverade.
Designen är gjord av Simon Josefsson